Ми у Facebook
20.04.2016, 22:00

Поради рівнянкам: Як відновити нігті після гель-лаку

Пропонуємо кілька дієвих рецептів.
Покриття нігтів гель-лаком - досить популярна процедура серед жінок. Такий манікюр гарно виглядає, тримається довго та не потребує особливого догляду. Але досить часто після зняття гель-лаку власні нігті втрачають вигляд, стають ламкими та тонкими. Саме у таких випадках вони потребують особливої турботи та негайного відновлення. А допоможуть у цьому прості процедури.

Так, найбільш ефективними для відновлення нігтів вважаються парафінові ванночки, які позитивно впливають не тільки на нігті, а й на шкіру рук. Косметичний парафін містить вітаміни і масла, які швидко відновлять нігті. Таку процедуру варто провести кілька разів для повного оздоровлення нігтів. Для того, щоб покращити ефект, можна чергувати парафінові ванночк з сольовими ваннами для рук.

Досить непоганим "лікарем" для пошкоджених нігтів є і оливкова олія. Час від часу втирайте її у нігтьові пластини і ви повернете своїм нігтям здоровий вигляд.

Добре у цій справі допомагає і олія чайного дерева. Вона живить ніготь і виконує роль антисептика.

Можна зробити маску для нігтів зі звичайного лимона. Для цього розріжте лимон на 2 рівні частини і застроміть в нього нігті. Така процедура підживить нігті, зміцнить їх і трохи відбілить.

Кілька не менш ефективних рецептів пропонують і рівнянки:

Яна Дениско: "Соляні ванночки."

Таня Озімок: "З листопада нігті роблю кожен місяць, перерву буду робити на літо, просто як зніму гель лак, повністю зрізаю нігті, п'ю кальцій і роблю різні ванночки для нігтів,самі відновлюються)"

Ксенія Бексс: "Взагалі я знаю, що від одного кусочка часнику треба відрізати пару дольок та кинути в прозорий лак і красити нігті. В мене наприклад, росли, як дурні, і твердішими стали."

Ну а для того, щоб шкоди від покриття гель-лаком було найменше, варто шукати гарного спеціаліста, який все зробить акуратно і без значних пошкоджень ваших нігтів!

Коментарі: спільнота "ВИЛКА-мікс".

Статті до теми:

Поради рівнянкам: Як правильно фарбувати нігті

Трендом 2016 року стали «волохаті» нігті

Топ-6 продуктів для здоров'я волосся та нігтів

Здорові нігті за 15 хвилин в день





На правах реклами