Ми у Facebook
20.04.2016, 15:40

У Рівному обговорили розвиток україно – грузинського туризму (+ФОТО)

Вчора на Рівненщині відбулася безпрецедентна подія – Міжнародний туристичний форум, організований Рівненською облдержадміністрацією, який вперше за багато років підняв питання україно - грузинської співпраці в галузі туризму.
Присутність на форумі представників дипломатичних установ та туристичних відомств обох країн, а також широкого кола учасників свідчить про своєчасність такого заходу та взаємне зацікавлення сторін у ньому. Серед почесних гостей заходу були представники посольства Грузії в Україні на чолі з Послом Міхаїлом Уклебою, Національної адміністрації туризму Грузії, Міністерства фінансів і економіки Аджарської автономної республіки , делегація міста Кобулеті, управління туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Більше фото



Варто зазначити, що на запрошення Рівненської облдержадміністрації відгукнулися чимала кількість представників бізнес-середовища області, основна маса яких – туристичні компанії, готельєри, авіаперевізники.
Акценти:

1) Презентація туристичного та інвестиційного потенціалу Грузії та України. Обмін досвідом.

2) Актуалізація гострих питань міжнародної співпраці, зокрема вартість авіаперевезень за маршрутом Україна – Грузія.

3) Бізнес-день: форум, як платформа для налагодження комунікації між представниками бізнесу.



Результат:
1) Досягнуті домовленості між учасниками офіційних делегацій щодо підняття проблемних питань україно-грузинської співпраці на державному рівні обох країн.

Більше фото


2) Згуртування представників туристичного бізнесу: форум зібрав у своєму колі зацікавлених суб’єктів туристичного бізнесу обох сторін, які будуть ініціативною групою з вирішення питань авіаперевезень.

3) Обмін досвідом між Україною та Грузією з позиціонування туристичного продукту, який показав, що промоція туристичних дестинацій – один з основних елементів розвитку території.



4) Зацікавлення сторін у співпраці виявилося навіть більшим ніж очікувалося. Це дозволяє говорити про своєчасність та актуальність заходу, а також про сприятливе середовище для подальших кроків у цьому напрямку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ