Ми у Facebook
20.04.2016, 19:17

Подробиці стрілянини поблизу Рівного

Повідомлення про стрілянину на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Біла Криниця Рівненського району надійшло до поліції сьогодні, 20 квітня, о 15:45.
З’ясувалося, що троє вантажних автомобілів рухались автодорогою «Київ-Чоп». У селі Колоденка із території розважального закладу раптово виїхав автомобіль «BMW Х5». Аби уникнути зіткнення, водій скерував вантажівку на зустрічну смугу, що і спричинило конфлікт. Чоловіки почали з’ясовувати стосунки під час руху транспортних засобів сигналами та криками.

Водій позашляховика, випередивши вантажівки, заїхав на територію автозаправної станції у Білій Криниці. Завбачивши знайомий «BMW Х5», водії фур вирішили з’ясувати стосунки особисто.

У ході суперечки водій позашляховика почав стріляти із травматичної зброї у бік чоловіків, після чого одразу з місця пригоди зник. Тілесні ушкодження отримав 34-річний мешканець Вінницької області, якого каретою швидкої медичної допомоги із діагнозом непроникаюче вогнепальне поранення черевної порожнини госпіталізували у Рівненську обласну клінічну лікарню. Його супроводжував товариш однієї із вантажівок 29-річний мешканець Осторога. З іншим напарником, 34-річним жителем міста Дрогобич Львівської області, наразі спілкуються поліцейські.

Зловмисника затримали вдома. Ним виявився 42-річний житель Білої Криниці, у якого вилучили травматичний пістолет «Форт 14». Чи зареєстрований він у встановленому законом порядку з’ясовуватимуть правоохоронці.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами