Ми у Facebook
21.04.2016, 21:30

Поради господиням: де купити дешевше м'ясо до свят

Уже незабаром Великдень і саме в це свято так хочеться потішити рідних смачненькими м'ясними стравами, а оскільки ціни на м'ясо сьогодні просто "космічні", пропонуємо кілька місць, де ви зможете вигідно купити улюблений продукт.
Традиційно перед святом ціни на продукти зростають, але завжди можна знайти місця, де ви зможете зекономити.

Так, найпростіший варіант купити м'ясо дешевше напередодні Великодня - це святкові акції в супермаркетах. Середня ціна, за якою ви зможете придбати м'ясо тут - 79 грн. Крім м'яса у супермаркетах ви знайдете і вже готовий замаринований шашлик.

Для тих, хто хоче придбати дійсно якійсний продукт, завжди працюють ринки. Якщо ж ви хочете купити м'ясо на ринку за хорошою ціною, варто приходити не пізніше 6:00, коли продавчині тільки розкладаються. Так ви зможете поторгуватися як кажуть "на почин": стати першим покупцем і заощадити 20-30 грн.. Вигідно купувати м'ясо на ринку і в вечірній час - до вечора ціни стають нижчими і в цей час можете зекономити 10-15 грн.

Дешевше м'ясо можна купити і в інтернеті. Сайтів, де ви зможете знайти необхідний продукт, сьогодні безліч. Ціни тут від 40 грн за кг. Якщо ж не дуже довіряєте подібному варіанту - шукайте оголошення, за якими продають свинину з документами.

Можна купити м'ясо і в сільській місцевості. Знайдіть знайомих, яким ви б довіряли і купуйте тушку свині для себе, або на кілька сімей відразу (так буде дешевше).

Можливо хтось скаже, що дешевше м'ясо менш якісне за дороге, але це не завжди так. Головне, аби ви вміли відрізнити якісний продукт від зіпсованого. Так, при обмацуванні м'якоті рука повинна залишатися сухою; ямки від натискання повинні швидко відновлюватися, а на розрізі м'ясо повинно бути злегка вологим. М'ясний сік повинен бути прозоро-червоного кольору, а жир – щільним і сухим (не зеленуватим). І не варто боятися м'яса, над яким в'ються оси: це означає, що м'ясо дуже свіже.

За матеріалами: ukr.segodnya.ua.

Статті до теми:

Рівняни обрали найкращу піцерію

Як зменшити кількість антибіотиків у м'ясі

Поради рівнянам, як зменшити вміст нітратів у ранніх овочах





На правах реклами