Ми у Facebook
23.04.2016, 16:00

Рівняни - про те, що подарувати на випускний дітям, які закінчують початкову школу

Джерело фото: 4vlada.com

Своїми ідеями поділилися у соцмережах.
Уже незабаром довгоочікуваний Випускний вечір і цей вечір являється святковим не лише для старшокласників, а й для школярів-початківців. Для них випускний - це ще один крок до смаостійності та відповідальності перед оточуючими, а тому хочеться, щоб цей момент запям'ятався надовго. Ну а що саме можна подарувати діткам на згадку про початкову школу, рівняни обговорювали у спільноті "ВИЛКА-мікс":

Георгій Буров: "Подаруйте значки з логотипом школи і написом випускник, а також іменні грамоти, але найбільший подарунок -те, що вони закінчують школу, хоч і початкову."

Іванна Станкевич: "Можна, як додаток до подарунку, магніт з фото школи з написом років навчання в ній..."

Ольга Пясковская: "Чашку з іменем учня і прикольною картинкою пов'язаною зі школою, торт з мастіки у вигляді віньєтки))"

Лєна Рудик: "Прикольні дипломи про закінчення початкової школи)"

Люба Сидорчук: "Чашку, пазли чи футболки з фотографією усього класу."

Юля Закордонець: "Можна зробити папочку ось такого плану: перша сторінка: фото самого випускника, друга - фото випускника з класним керівником, третя і слідуючі - фото з масових заходів, читань віршів, участі у концертах і т.д. Далі - грамоти, дипломи, тобто "заслуги" випускника. Ну і, звичайно, диплом випускника. А, на кінець, все красиво обгорнути стрічкою із медаллю випускника. Ну і ще можна попросити класного керівника написати побажання для кожного учня - їм буде приємно. Не знаю, чи погодиться вчитель, але я б погодилася - дітки - ж наше все. Я ж сама вчитель)))

Статті до теми:

Перелік корисних та цікавих книг для 10-річних

Де у Рівному купити розвиваючі іграшки для дітей

У якій школі Рівного діти мають найкращі знання





На правах реклами