Ми у Facebook
23.04.2016, 09:00

Чергова довірлива жертва шахраїв на Рівненщині позбулася чималої суми грошей

58-річна мешканка Костопільського району переказала на картковий рахунок аферистів 50 тисяч гривень.
21 квітня близько 11-ї години до її матері надійшов дзвінок із прихованого номера. Голос у слухавці повідомив, що її сина затримали на кордоні та підозрюють у вчиненні злочину і, щоб вирішити питання про звільнення потрібно термніово заплатити 50 тисяч гривень.

Бурштину на 40 тисяч гривень вилучили у мешканців Рівненщини

Жінку попросили залишатися на зв’язку. Вона, не вимикаючи телефон, звернулася до доньки: пояснила їй проблему. Обом - і матері, і доньці видалося телефонне повідомлення правдивим. Адже їхній син і брат якраз у цей день збирався перетнути кордон. Тож, не гаючи часу, донька переказали гроші шахраям і тільки через кілька годин дізналася, що їх обманули, бо той, за кого платили хабар, навіть і не здогадується, про те, що його "затримали".

У Рівному вбили 30-річного чоловіка

За фактом шахрайства поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України. Якщо шахраїв вдасться знайти, найлегше покарання, яке їм загрожує, це штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи до 240 годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Панно пам’яті героїв Небесної сотні у Рівному постраждало від вандалів

Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Ріненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ