Ми у Facebook
24.04.2016, 11:14

"Ми творимо європейське обличчя Рівного!"

У Рівному ще до кінця не вщухли обговорення "нашумілого" бренду міста, адже громадські активісти та представники влади тривалий час не могли дійти згоди щодо того, що саме повинно стати символом Рівного.
Водночас, на переконання багатьох рівнян не стільки важливо те, яким буде символічне зображення міста, скільки його практичне застосування у звичному житті пересічних містян та ті процеси, які творять сучасне обличчя нового Рівного. Чому мова йде про нове обличчя міста? Бо практично щодня ми бачимо те, як на вулицях міста з’являються нові кафе, магазини, будинки, які формують враження про Рівне для його мешканців та гостей.

Насправді, напевно, тільки лінивий не помічає того, наскільки спотворилося істинне обличчя міста, яке раніше мало свою автентичність та особливий "присмак". Чого тільки варті багатоповерхівки, в яких на перших поверхах стихійно облаштовані магазини та кафе, та і по всьому практично будинку розвішані різноманітні оголошення чи заклики. І це тільки один із сотні прикладів, бо в очі не може не кидатися те, коли будинки утеплюють "як мені захотілося". Чому саме так називаємо цей процес? Бо одні розфарбовують утеплений будинок жовтим, а сусід на два поверхи нижче давно вирішив, що його площа буде пофарбована зеленим. І саме тому виникають естетичні колапси, які не просто важко, а можна сказати і просто неможливо виправити.

Що треба пам'ятати при виборі житла: поради рівнянки

Водночас не можна не помітити, що поряд з таким негативним процесом починається створення насправді європейського обличчя Рівного. Його формують новобудови, які вже споруджені та які продовжують будуватися у нашому місті. Модернові будинки, які створені за новітніми технологіями з дотриманням усіх будівельних норм, не можуть не тішити мешканців Рівного.

Одним із таких забудовників, який піклується про дійсно європейське обличчя нашого міста, є рівненська фірма DBN, яка гучно заявила про себе на будівельному ринку Рівного і поставила перед собою високу планку. Вона полягає не тільки у створенні доступного житла, а має ще більш високу мету – будувати у Рівному насправді модернові та прогресивні будинки, які "кидаються в око" не тільки цінами за квадратний метр, а й красою стилю та зручного місця розташування.

Завдяки двом житловим комплексам у Рівному – "Ріверсайд" та "Шоколад" – фірма DBN здобула славу надійного забудовника, який доводить, що здатен створювати нове обличчя Рівного.

– Ми не випадково обрали саме ці земельні ділянки для будівництва своїх житлових комплексів. Якщо говорити про "Ріверсайд", то нам стало дійсно прикро, що попередній забудовник не зміг до кінця довести справу з будівництвом цього житлового комплексу, і саме тому ми вирішили взяти на себе усі зобов'язання та завершити облаштування насправді сучасного житлового оазису на березі річки Устя, який став би візитівкою Рівного та фірми DBN, – пояснюють у Центрі продажів забудовника DBN.

Нині ж "Ріверсайд" – це вже споруджена перша секція житлового комплексу, триває будівництво дев'ятого поверху другої секції та йде монтаж арматури під монолітний пояс по третій секції. Квартал на вулиці Небесної сотні поступово перетворюється на окрасу центру Рівного, розташований він на березі річки Устя з облагородженою прибережною зоною. А для відпочинку мешканців готуються облаштувати спеціальні місця. Вийшов на двір – і відразу відчув себе ніби за містом. Хоча у п'яти хвилинах – готель "Мир", поряд – залізничний вокзал, загальноосвітня школа і дитсадок, кафе і ресторани, банки і супермаркети...

"Ранкова кава": житловий комплекс "Ріверсайд" (3 частина) [Відео]

У житловому комплексі "Ріверсайд" ви маєте можливість придбати як однокімнатні, так і двокімнатні квартири. Забудовник DBN пропонує стандартне планування – це квартири одно- та двокімнатного типу. Проте на стадії будівництва є можливість об’єднання у трикімнатну і більше квартиру. Також, у Центрі продажів пропонують можливості індивідуального планування, в якому вам допоможуть дизайнери житлового комплексу. Тим самим, якщо квартира ще не збудована, то ви маєте можливість замовити розташування перестінок і вже починати мріяти, який ремонт та дизайн у них буде.

Варто наголосити, що у ціну за квадратний метр в ЖК "Ріверсайд" включений двоконтурний газовий котел, вже встановлені металопластикові вікна та лоджії. Лоджії засклені двокамерними склопакетами, а також утеплені 15 см мінеральної вати, зашиті гіпсокартоном. Стіни у квартирах здають вже поштукатурені. У кожному приміщенні проведена електророзводка на 4 розетки, вимикач і центральну точку освітлення.

Також, у "Ріверсайді" подбали про вашу безпеку і встановили металеві двері у вашій оселі, вже встановили повірені лічильники на світло, газ та воду, що нині особливо актуально. Тим самим у "Ріверсайді" створено все, щоб мешканці почувалися комфортно і в своїй оселі відчували себе насправді у квартирах європейського типу.
Представники забудовника також розповіли і про те, що вибір земельної ділянки для будівництва житлового комплексу "Шоколад" також було обрано не випадково, а можна сказати – навмисно.

ЖК "Ріверсайд"
ЖК "Ріверсайд"


– Нам хотілося, щоб людина, яка тільки в'їжджає до нашого міста, бачила не тільки браму на Луцькому кільці, яка є символом Рівного, а й відразу ж помічала прекрасні будинки насправді європейського типу. Саме з такої ідеї і розпочалося будівництво житлового комплексу "Шоколад" на вулиці Соборна, – розповідає представник забудовника. – Тепер же у нас при в'їзді у наше місто буде цілий житловий комплекс, який створюватиме позитивне враження про Рівне.

"Ранкова кава": житловий комплекс "Шоколад" [Відео]

"Шоколад" знаходиться на центральній вулиці Рівного – поруч школи №19 та №8, дитсадок №33, поліклініка №3 та аптеки, продуктовий ринок, великий гарний парк, перукарні та салони краси, кафе, ресторани, церква. А враховуючи той факт, що це практично центр міста, то від будинку зручно добратися у всі куточки міста. Крім того, не можна не наголосити, що жителі "Шоколаду" матимуть ніби свою оазу комфорту та безпеки. Забудовники подбали про інфраструктуру внутрішнього двору. Тут будуть ігрові зони, облаштовані місця для відпочинку. А у сквері – дитячий майданчик, торговий центр, зручна стоянка для автомобілів – що є звичною практикою у країнах Європи.

ЖК "Шоколад"
ЖК "Шоколад"


У житловому комплексі "Шоколад" нині здано в експлуатацію першу секцію, де люди вже роблять ремонти та готуються до заселення. Можна сказати, що буквально "на носі" здача другої та третьої секцій, а четверта секція житлового комплексу росте просто на очах.
Помешкання повністю укомплектовані. Автономне опалення зі встановленням двоконтурного парапетного газового котла, металопластикові вікна двокамерний склопакет, із влаштуванням електромережі кабелем з мідними жилами, з підведенням всіх комунікацій, встановлення лічильників на газ, воду та електроенергію, перестінки з керамзитобетонного блоку, що має хорошу тепло- та шумоізоляцію – все це вже чекатиме у новій квартирі.

Крім того, у центрі продажів забудовника DBN нам вдалося дізнатися таємницю, яка також у майбутньому беззаперечно стане будівельною сенсацією Рівного. Так, вже зовсім згодом буквально поряд з ЖК "Шоколад", в районі Луцького кільця, розпочнуться будівельні роботи на новому будівельному майданчику. Це буде інноваційний проект європейського типу, назва якому "Флагман". Забудовники не розкривають ще всіх секретів, які передбачає їх житловий комплекс, але та візуалізація, яку нам вдалося побачити, просто вражає. "Флагман" обіцяє стати насправді "перлиною" міста, яка вітатиме гостей відразу ж при в'їзді у Рівне.

ЖК "Флагман"
ЖК "Флагман"


Переконані, що це ще далеко не всі амбітні плани та проекти від забудовника DBN, який допомагає створювати насправді європейське обличчя нашого міста. А, отже, попереду ще більше можливостей отримати доступне житло європейського рівня від забудовника DBN.

ЦЕНТР ПРОДАЖУ DBN
місто Рівне, вул. Чорновола, 60
+38 (0362) 46-04-46 
+38 (097) 555-68-68





На правах реклами