Ми у Facebook
25.04.2016, 10:25

Чому безчинствує бидло: городяни - про нищення клумб у Рівному

Знищені минулого тижня тюльпани на клумбах у центрі Рівного викликали обурення городян.
У соцмережі Фейсбук рівняни активно діляться думками про причини такого безчинства і способами боротьби з ним. Скаржаться і на те, як повільно реагує на повідомлення про нищення клумб поліція.


Катерина Шутько
Що додерли клумби? Їх особливо там не густо було. Бо не навчені дістати пару 100 гривень зі своєї кішені та посадити в себе квіти. Краще видерти на клумбі. Колись це все було в трояндах (які люди просто порозкрадали). Ну і якби ще власники своїх псів у клубму не заводили нужду стправляти. Було б краще.

На Рівненщині буде чим лікувати онкохворих

Юрий Стопа Що ж зробиш що в місті живе бидло!

Галина Гулюк В такому місці треба встановити відеокамеру,і хоча б одне бидло оштрафувати тисяч на три-п'ять,повірте - був би результат.Наших полішуків тільки грошима треба вчити!

Alena Metlitskaya
На мою думку в нас в країні безлад тому що люди не бояться законів і все проходить безкарно, " атмазались" и "парєшали".


У Рівному можуть відновити подачу гарячої води

Анна Зоря А я побачила два дня назад,як два п'яних мули біля собору влізли в клумбу і нарвали по оберемку тюльпанів ,зателефонувала 102,мене довго розпитували і записували, як мене звати, дату народження, місце проживання. Потім мені перетелефонували десь через 40 хв,сказали, що я не повідомила їхні прикмети....Я сказала, що скоро так все місто обсудить, так і вийшло






На правах реклами