Ми у Facebook
25.04.2016, 16:20

«Верес» здійснив щасливу поїздку до Щасливого [Фото+Відео]

Рівненський «Верес» здобув другу поспіль перемогу під керівництвом Володимира Мазяра. У суботній грі у Щасливому Київської області рівненчани здобули перемогу у матчі 20 туру Чемпіонату України серед команд другої ліги. Гості провели у ворота «Арсенал-Київ» два м’ячі, на що господарі зуміли відповісти лише одним.
Протокольні дані.

«Арсенал-Київ» - НК ФК «Верес» - 1:2 (0:1)

Головний арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ). Асистенти – Олексій Гавеля (Кривий Ріг), Денис Кескюла (Павлоград). Четвертий арбітр: Денис Шурман (Вишневе). Спостерігач арбітражу: Василь Бурмич (Хмельницький).

«Арсенал-Київ»: Сітало – Майданевич, Котелюх, Карпенко, Пахолюк, Скоба (Тименко, 73), Домбровський, Турчанов, Семчук, Черненко, Пилипенко.
Головний тренер: Сергій Литовченко.

НК ФК «Верес»: Семено - Пінчук, Ткачов, Логінов, Зозуля (Спичка, 59), Скоцький, Малиш, Коблюк (Таргоній, 86), Волошинович, Лакуста (Лиховидько, 62), Яременко.
Головний тренер: Володимир Мазяр.

Голи: Домбровський (62) – Яременко (45), Волошинович (65).
Попередження: Пахолюк (19), Майданевич (55) – Скоцький (23), Коблюк (42).

Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», до звітного матчу обидві команди підійшли на взаємному психологічному підйомі: рівненський клуб у минулому турі здобув першу перемогу під керівництвом Володимира Мазяра, а «каноніри» пам’ятали про свою вражаючу домашню серію у нинішньому чемпіонаті – шість перемог у шести матчах. Востаннє кияни програвали вдома 30 серпня минулого року. До того ж, «Арсенал» жодного разу у своїй історії не програвав «Вересу» на власному полі (4 гри: три перемоги, 1 нічия).

Також у обох команд не обійшлося без кадрових втрат. У «канонірів» через перебір карток гру двадцятого туру пропускали гравці основи Сергій Сілюк та Микола Ковталюк. У рівненчан через травми та пошкодження були відсутні Ярослав Рафальський, Денис Притиковський і Борис Орловський.

У киян могли відкривати рахунок у матчі вже на четвертій хвилині. Після розіграшу штрафного Роман Пахолюк випередив воротаря гостей, але пробив трохи вище поперечини.

Вже ближче до середини тайму два чудові моменти мав Андрій Домбровський. Спершу він зльоту бив лівою після скидки Пилипенка, а потім цілив головою у ближній кут воріт гостей – обидва удари пройшли повз рамку.

«Верес» у ці хвилини також шукав слабкі місця в обороні «канонірів». В одній з атак Антон Яременко зумів виконати непогану передачу з правого флангу у «мертву» для Сергія Сітала зону, втім ні Олександр Лакуста, ні Ростислав Волошинович до м’яча не дотяглися.

Загалом рівна гра у першому таймі мала усі шанси завершитися унічию. Втім, вже на другій доданій арбітром хвилині рівняни зуміли провести разючу і результативну атаку.
Олександр Лакуста виграв верхову боротьбу і з незручної позиції віддав хороший пас на правий фланг на хід Скоцькому. Богдан, випередивши «каноніра» Пахолюка, пробив по воротах «Арсенала». Сергій Сітало відбив м’яча, але просто перед собою. Антону Яременку, який був першим на добиванні, треба було просто не влучити у воротаря – 0:1. Забитий гол рівняни присвятили травмованому Ярославу Рафальському, який за грою спостерігав у Рівному, разом із вболівальниками.

Після перерви саме гості продовжили диктувати гру. І тим більш несподіваним став гол киян у відповідь. Богдан Скоцький заробив необов’язковий штрафний поряд зі своїми воротами. Гравці «Арсенала» швидко розіграли «стандарт» і після кількох рикошетів Андрій Домбровський з близької відстані не залишив шансів Сергію Семену – 1:1.

Втім, довго «канонірам» радіти не довелося. Вже за три хвилини Богдан Скоцький і Тарас Коблюк на правому фланзі атаки вдвох обіграли пів-«Арсенала», а Ростислав Волошинович у ближньому бою виявився швидшим за Сергія Сітала – 1:2. Для Ростислава Волошиновича цей гол став другим у двох матчах за НК «Верес».

Третій гол у ворота «Арсенала» мав шанс забити Тарас Коблюк. Півзахисник взяв ініціативу на себе і пробив з гострого кута. Цього разу голкіпер киян виручив партнерів.

Наприкінці матчу господарі поля кинули значні сили в атаку, але створити щось по-справжньому небезпечне біля воріт рівненчан не зуміли. Таким чином, «Верес» після двох поразок поспіль здобув другу поспіль перемогу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президент «Вереса» назвав найкращим гравцем у матчі з «Буковиною» рівненських уболівальників

«Верес» поступився «Буковині» у першій весняній домашній грі

Виїзна перемога над столичним «Арсеналом» дозволила рівнянам втриматися на третій позиції у турнірній таблиці Другої ліги за підсумком 20-го туру.

Другу ж позицію (щоправда, лише завдяки кращій різниці забитих та пропущених), залишила за собою «Скала». У 20-му турі стрияни здобули непросту, але впевнену перемогу у Горностаївці.

«Мир» - «Скала» - 0:3 (0:1)
Голи: Скакун (17). Пришнівський (70), Подоляк (73).

«Арсенал-Київщина» - «Буковина» - 0:2 (0:1)
Голи: Бойчук (24), Палагнюк (90).

Практично впритул до групи лідерів підібрався і «Реал Фарма». У непростій грі одесити зуміли вирвати перемогу у Сумах завдяки автоголу суперника.

«Барса» - «Реал Фарма» - 0:1 (0:0)
Гол: Тарасенко (80, у свої ворота).

Разом із «Реалом Фармою», вгору східцями турнірної таблиці прослідував і «Кремінь», який на власному полі дотиснув херсонський «Кристал».

«Кремінь» - «Кристал» - 2:1 (2:1)
Голи: Сторчоус (15, 44) – Дяченко (21).

Справжню феєрію голів побачили глядачі у Новій Каховці. Після поразки у Рівному місцевий клуб вдома обіграв «Нікополь-НПГУ». При чому гості навіть перемагали по ходу гри.

«Енергія НК» - «Нікополь-НПГУ» - 4:2 (2:2).
Голи: Волков (8, 47), Бочак (44), Гайдаєнко (67) – Сулейман (9), Кривошей (16).

«Інгулець» - «Колос» - 1:0 (0:0)
Гол: Голуб (58).











БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ








На правах реклами