Ми у Facebook
25.04.2016, 16:00

На Рівненщині суперечка через жінку ледь не завершилася вбивством

Із тяжкими травмами голови учора, 24 квітня, до Сарненської центральної районної лікарні доставили 49-річного жителя села Чудель.
Чоловік отримав сокирою по голові від співмешканця дружини. Зловмиснику повідомили про підозру у вчинення злочину, а стан потерпілого медики оцінюють як тяжкий.

Молодого хлопця з Рівненщини знайшли мертвим

Сімейне життя у подружжя із села Чудель не склалося. І хоч пара офіційно не розлучилася, але кожен своє подальше життя влаштовував самостійно. 49-річний чоловік поїхав на заробітки, а 47-річна жінка знайшла на його місце іншу кандидатуру.

Новоспечені співмешканці були далекі від зразкової пари. Обоє заглядали у чарку, та й «житло», яке винаймали за допомогу господарю, було всього лиш підсобним приміщенням. Туди вранці і навідався колишній чоловік, який повернувся із наймів, аби попросити все ще законну дружину повернутися. Однак та після чергової дози алкоголю навіть і не почула його приходу. Коли намагався привести до тями, на порозі з сокирою з’явився нинішній, 56-річний кавалер. Не ставши розбиратися у намірах гостя, спочатку вдарив його по голові сокирою, а потім і сам викликав швидку медичну допомогу.

У Рівному на свято обікрали церкву (+ФОТО)



Потерпілого госпіталізували у Сарненську центральну районну лікарню, де у нього діагностували відкритий перелом скроневої кістки, забій головного мозку та алкогольне сп’яніння. Його стан медики оцінюють як тяжкий.


За матеріалами відділу комунікації
ГУНП в Рівненській області





На правах реклами