Ми у Facebook
27.04.2016, 16:40

На Рівненщині вперше провели ярмарку «Активне літо» [+Фото]

У Рівному 22 квітня в міському Палаці культури «Текстильник» вперше проведено Ярмарку послуг оздоровлення та відпочинку «Активне літо - 2016». Організаторами заходу стало управлінням молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.
Під час заходу свою діяльність презентували десять дитячих закладів оздоровлення та відпочинку з Рівненської та Хмельницької областей.

За допомогою відео- та фотопрезентацій заклади оздоровлення та відпочинку демонстрували умови проживання й харчування, ознайомили відвідувачів з педагогічним складом, розповідали про виховну, розважальну і екскурсійну програми.
До заходу також долучився Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, оскільки щороку спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області він проводить Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Олімпійське літо», в ході якого, під час літнього канікулярного періоду відбуваються показові виступи та майстер-класи за участю відомих спортсменів, різноманітні спортивні фестивалі, «Свято олімпійського прапора», «Олімпійський день» тощо. Літо 2016 року не стане виключенням і КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» знову буде співпрацювати з закладами оздоровлення та відпочинку області, щоб залучити якомога більше дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

Під час проведення ярмарки батьки та діти мали можливість ознайомитися із діяльністю представлених закладів, поспілкуватися з їх представниками та безпосередньо придбати путівки для відпочинку своїх дітей влітку 2016 року.

В холі міського Палацу культури «Текстильник» гостей заходу своїми номерами розважала дитяча команда КВН ЗОШ № 28 «Інші діти».

Управління молоді та спорту облдержадміністрації має намір зробити такий захід в Рівному щорічним.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному 20 лютого вшанують кращих спортсменів «Інваспорту»

На Рівненщині нагородили тих, хто прославив область у 2014 році















На правах реклами