Ми у Facebook
28.04.2016, 10:00

Як рівняни вовка врятували (+ВІДЕО)

Вболівальники рівненського футбольного клубу “Верес” разом із екологічними активістами Рівного допомогли сіроманцю з поліських лісів знову стати вільним.
Однак цьому передувала майже детективна історія:

- Фанати рівненського футбольного клубу “Верес” побачили в Інтернеті оголошення про продаж вовка і вирішили його визволити. Фани звернулися до нас за допомогою. Ми дали їм клітки, снодійні препарати для тварини і навчили, як вовка перевозити. Хлопці поїхали до мисливця із Дубровицького району, який розмістив це оголошення. Після перемовин забрали у нього тварину. Оглянувши усе навколо та розпитавши місцевих, вони також з’ясували, що цей чоловік займається браконьєрством, ловить вовків на металеву петлю. Перед цим він уже одного вбив, оскільки замовнику потрібна була шкура звіра, - розповідає заступник голови громадської організації “Зоозахист Рівне” Алла Лосік

Чи буде гаряча вода на свята у Рівному - знають у "Рівнетеплоенерго"


За словами Алли Лосік, як тільки вовк опинився у рівненських екологічних активістів, його направили до Рівненського зоопарку, де він понад місяць був на карантині. Після карантину вовка відвезли до Центру реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку (Івано-Франківська область). За результатами тривалих спостережень за поведінкою тварини, спеціалісти Центру реабілітації вирішили випустити його на волю. Активісти екологічної громадської організації “Еко-Галич” разом з представниками молодіжних громадських організацій Галичини відпустили поліського вовка у заповідній зоні високогір’я Карпат. Заповідник знаходиться на відстані близько 100 кілометрів до найближчого населеного пункту.

У Рівному поблизу "Чайки" перекрили дорогу

Як випускали вовка ви можете побачити на відео громадської організації “Еко-Галич”:






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ