Ми у Facebook
28.04.2016, 21:30

Рецепти дешевих салатів на Великдень

Сьогодні можна знайти безліч рецептів смачних салатів на будь-який смак і гаманець. А оскільки криза цьогоріч торкнулася усіх, ми вибрали рецепти, які і рідних потішать і зекономити дозволять.
Салат з червоною капустою і кукурудзою

Інгредієнти:
червонокачанна капуста - 200 г
консервована кукурудза - 50 г
оливкова олія першого віджиму - 1 ч.ложка
сік четвертинки лимона
півпучка зеленої цибулі
півпучка кінзи і петрушки
сіль перець.

Приготування:
Капусту дрібненько нашаткуйте, додайте кукурудзу і наріжте всю зелень.
Потім додаємо лимонний сік, сіль, перець і трохи оливкової олії, гарненько все перемішуємо і можемо подавати на стіл!

Салати з сиром: 9 надзвичайно смачних рецептів

Салат "Верховинський"

Інгредієнти:
картопля - 500 г
яйця - 4 шт.
солоні огірки - 100 г
сир твердий - 150 г
майонез, сіль, перець, цибуля зелена.

Приготування:
Відварену картоплю, круто зварене яйце й солоні огірки наріжте кубиками. Сир твердий натріть на тертці, змішайте із картоплею, яйцем і огірками, додайте сіль, чорний мелений перець, заправте майонезом і всі добре перемішайте. Подаючи на стіл, салат укладіть у салатницю гіркою й присипте дрібно нарізаною цибулею.

Рецепти: Салати з рибою

Салат «Японський»

Інгредієнти:
півсклянки звичайного рису
2 курячих яйця
банка консервованої кукурузи
банка рибних консервів (горбуші або тунця у власному соку)
майонез.

Приготування:
Рис відваріть до готовності в трохи підсоленій воді, відкиньте на друшляк і промийте під холодною водою. Після того, як стече зайва рідина, викладіть рис в салатницю. Яйця зваріть круто, охолодіть, дрібно поріжте і додайте до рису. З кукурудзи зцідіть рідину, викладіть в салатницю до інших продуктів. Рибні консерви розімніть виделкою і додайте в салат. Заправте все майонезом і ретельно перемішайте. Можна влити трохи соку з консервів. Салат повинен постояти хоча б годину в холодильнику, щоб рис встиг увібрати сік. Перед подачею страву можна прикрасити дрібно нарізаними жовтками і гілочками свіжої петрушки.

"Жидуський" салат

Інгредієнти:
6 картоплин середніх розмірів, відварених у мундирах
1-2 середніх цибулини
3 круто зварені яйця
майонез, йогурт або сметана
чорний перець, сіль.

Приготування:
Картоплю, цибулю, яйця поріжте кільцями або напівкілцями. Інгредієнти можна викласти шарами, або просто перемішати і заправити майонезом, перцем та сіллю.

Салати з грибами

Кількома рецептами бюджетних салатів поділилися і рівнянки у спільноті "Вилка-мікс":

Елена Дубровская:

Салат з квашеною капустою, яблуком і болгарським перцем

Інгредієнти:
перець болгарський - 1 шт.
бекон - 50 гр
цибуля ріпчаста - 1 шт.
картопля відварена - 2 шт.
яблуко - 1 шт.
оливкова олія - 1 ст.л.
цибуля зелена - 10 гр.
капуста білокачанна квашена - 200 гр

Люда Снітко: "Салат з корейської моркви, кукурузки та курки (курки-гриль шматочок) - такий плануємо на паску собі зробити. (заправка - майонезна).

БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ СВЯТКОВИХ САЛАТІВ

Гарних свят!





На правах реклами