Ми у Facebook
29.04.2016, 08:00

Наступного тижня школярі Рівненщини складатимуть перші тести ЗНО

5 травня усі випускники шкіл та охочі перевірити свої знання пройдуть тестування з української мови та літератури.
Допуск у пункт тестування відбуватиметься за наявності трьох обов'язкових документів – сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання, паспорта або іншого документу, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, та запрошення-перепустки для участі в ЗНО.

До уваги рівненських школярів - графік проведення ЗНО

В області для проходження основної сесії ЗНО організовано 47 пунктів тестування. До участі в ЗНО з української мови та літератури зареєструвалось 10 367 учасників.

Як отримати високий бал на ЗНО з англійської мови [+ПОРАДИ]

«Цьогорічна відмінність у процесі тестування та, що тепер усі випускники шкіл повинні з’явитись на ЗНО, якщо вони хочуть отримали атестат про закінчення школи. Адже цього річ вони писатимуть державну підсумкову атестацію у вигляді ЗНО »,- наголосив начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти УОіН Рівненської ОДА Святослав Сидорук.

Освітяни радять заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів тестування, що розміщені на сайті ЛРЦОЯО. В кожному з них будуть присутні представники медицини та поліції та громадські спостерігачі.

Як скласти ЗНО з історії України на високий бал

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів – об 11:00.





На правах реклами