Ми у Facebook
01.05.2016, 18:30

Підсумки тижня: "базарні" пристрасті та Великдень у Рівному

Напередодні Великодніх свят читачів ОГО цікавили такі теми:
Підсумки тижня (25 квітня - 1 травня) у фото / відео


"Базарні" пристрасті


Керуюча супермаркету Рівного вибачилася за хамство продавця, який нахамив покупцю через одну гривню:

- Хочу вибачитися перед споживачем за поведінку працівників супермаркету, зокрема, за ту прикру ситуацію, про яку писали в ОГО. Невідповідність у ціні на упаковці і на касі виникла через технічний збій у роботі обладнання. Через це неправильні ціни були завантажені у ваги, - розповіла ОГО керуюча супермаркету "Саммаркет" Вікторія Ольшанська.


Нагадаємо, що рівнянка Оксана Ткач поділилася враженнями після відвідування СамМаркету:




Ще одна курйозна й водночас неприємна історія трапилася з рівнянином, який пішов на базар, аби закупити продуктів до святкового Великоднього столу.

На центральному продуктовому ринку пенсіонеру "підсунули" гнилу пекінську капусту. Прийшовши додому, він побачив, що на півкілограмову головку капусти одягли чималеньку, понад 350 г, "шапочку" з гнилих капустяних листків, обернених харчовою плівкою.







Великдень 2016


У 2016 році православні християни відзначають свято Великодня 1 травня. Пропонуємо дізнатися кілька цікавих фактів про це свято, які ви не знали.



ФОТО - Як рівняни під дощем освячували великодні кошики



У Рівному перед Великоднем священик Московського патріархату зробив подарунок храму Київського патріархату - він передав частинку мощів Святителя Спиридона, який допомагає у бідності і скрутних обставинах.

Ікона знаходиться у верхньому храмі Свято-Воскресенського кафедрального собору у Рівному, який належить УПЦ КП. Вона розташована відразу навпроти входу до собору, неподалік від ікони святого цілителя Пантелеймона.



Також пропонуємо переглянути смачні рецепти до Великодня із колекції Галини Цуканової: паски, м'яско та ковбаска своїми руками.


Підсумки тижня (25 квітня - 1 травня) у фото / відео






На правах реклами