Ми у Facebook
02.05.2016, 10:30

Вітання та побажання до Великодніх свят

1 травня православні християни відзначають свято Воскресіння Христового. Увесь тиждень триває Світла Седмиця. Вітаємо всіх читачів OGO.ua із цим радісним та величним святом! Мира, здоров'я і добра! І не забудьте привітати ваших рідних та близьких із Великоднем!
Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння – легким, зустрічі з близькими та друзями – душевними. Хай серце відкриється для любові і добра!

***

Зі святом усіх православних! З великої світлим Великоднем! Миру та процвітання вашому будинку, благополуччя і щастя! Христос Воскрес!

***

Нехай ваша сім'я по милості Господа буде врятована від бід, хвороб і розбіжностей! Нехай за святковим столом сьогодні зберуться близькі люди і нехай вони будуть поруч з вами не тільки в цей день! Будьте ближчими одне до одного духовно, добрішими, щирішими. Нас зближує не відстань, а душевне тепло і розуміння. Нехай панує воно у вашій чудовій сім'ї! Живіть у світлі та надії, зі святом світлого Великодня вас! Христос Воскрес!

***

Нехай Божа ласка
Зійде з небес,
Смачна буде паска,
Христос Воскрес!

***

Проміння тепле
Сиплеться з небес
Вітаємо з Паскою
Христос воскрес!

***

Весна розквітла наче казка,
І сяє сонцем височінь небес.
Вітаю зі світлим святом Пасхи!
Христос Воскрес!

***

Хай світлий Великдень допомагає вам гідно жити й плідно творити, бути терплячими й чуйними, прагнути миру, взаєморозуміння та злагоди!

***

Наша сім'я вітає вашу зі світлим і чистим Великоднім днем! Ми вам бажаємо лише приємних моментів у житті, щоб горе назавжди забуло дорогу у ваші оселі.

***

Вітаю з весняним днем Великодня! Нехай Великодній Благодатний вогонь обігріє ваш дім! Миру і всіх благ вашому дому! Здоров'я і терпіння вам у всьому!

***

Хай мир у серці вашому панує.
Хай ангел Божий щастя вам дарує.
Ісус Христос — здоров'я шле з небес.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

***

З Воскресінням Христовим щиро вас вітаю!
Жити в радості й любові від душі бажаю!
Запашною нехай буде Великодня Паска
І до віку буде з вами світла Божа лакса!
Христос Воскрес!







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ