Ми у Facebook
02.05.2016, 10:00

«Верес» Мазяра виграв третю гру поспіль [Фото+Відео]

У черговому поєдинку Чемпіонату України серед команд другої ліги рівненський «Верес» здобув домашню перемогу над «Миром» із Горностаївки 3:1. Цей виграш став третім поспіль для команди під керівництвом нового тренера «червоно-чорних» Володимира Мазяра.
Як повідомили в Інформаційній службі НК ФК «Верес», матч проти «Миру» рівненський клуб розпочав зовсім з немирним настроєм. Вже упродовж стартових десяти хвилин рівненчани створили кілька гострих моментів. Втім, справжня гострота виникла на 24-й хвилині, коли після розіграшу штрафного бив Антон Яременко. М’яч вилетів на кутовий впритул зі штангою. Але вже за кілька секунд господарі святкували взяття воріт. Після подачі від прапорця найспритнішим біля воріт суперника виявився Олександр Логінов, для якого це був дебютний гол. Після цього у «вересівців» було ще кілька моментів, особливо небезпечно бив Ігор Малиш. У ці хвилини над стадіоном розпочався дощ, яким ледве не скористався Антон Яременко, завдавши потужного дальнього удару.

На другий тайм наставник гостей замінив воротаря, але це не допомогло «Миру» на 69-й хвилині, коли пас Івана Луканюка замкнув Антон Яременко – 2:0. Вітаємо Антона вже з четвертим голом за «Верес».

На 74-й хвилині друге попередження отримав Павло Горобець. Чисельну перевагу майже одразу реалізував Іван Луканюк, який до гольової передачі додав ще й гол – 3:0, влучно пробивши з гострого кута.

На останніх секундах гри гол престижу за «Мир» зі штрафного у стилі «Шевченко-Філімонов» забив Юрій Комягін – 3:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат України. 20 тур. «Арсенал-Київ» - «Верес» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ]

««Верес» здійснив щасливу поїздку до Щасливого

Протокольні дані.

30 квітня 2016 р., 15:00, Рівне, стадіон «Авангард», 3240, +17С.

Арбітр - Олександр Солов’ян (Київ), асистенти арбітра - Юрій Зоренко (Київ), Віталій Федорок (Чернігів), четвертий арбітр - Роман Новосад (Дубно). Спостерігач арбітражу - Олександр Сидоренко (Шостка).

НК «Верес»: Семено, Пінчук, Ткачов, Логінов, Зозуля, Скоцький (Луканюк, 55), Малиш (Лиховидько, 63), Орловський, Волошинович, Лакуста (Панфілов, 83), Яременко - Юрчук, Притиковський, Спичка, Таргоній. Головний тренер - Володимир Мазяр.

ФК «Мир»: Швець (Полуляхов, 46), Головко, Горобець, Бринько, Соляник, Савченко (Осьмачко, 89), Комягін, Фальковський, Романчук, Бриж, Мар’євич - Петриченко, Зайцев. Головний тренер – Олександр Сапельняк

Голи: Логінов, (24), Яременко, (69), Луканюк, (79) – Комягін (90+4).

Попередження: Зозуля (66), Пінчук (74), Лакуста (76) - Горобець (40).

Вилучення: Горобець, (74, повторне попередження).








БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ, АВТОР - АНДРІЙ МАТВІЇВ.

Усі шість команд з верхівки турнірної таблиці Чемпіонату у 21-му турі синхронно здобули перемоги.

«Колос», «Буковина» та «Реал Фарма» очки здобули ще у п’ятницю. При чому ковалівці та одесити завершили свої матчі розгромами.

«Кристал» - «Колос» - 0:4 (0:2)
Голи: Зуєвич (4), Коропецький (11, 65), Вишняк (68).

«Реал Фарма» - «Кремінь – 3:0 (2:0)
Голи: Хромих (11, 30, з пенальті), Георгієв (53).

А от «Буковині» довелося постаратися, аби на власному полі переграти «Енергію». Гості, навіть, вели у рахунку. Втім, у підсумку не втримали навіть нічиєї.

«Буковина» - «Енергія НК» - 2:1 (0:0)
Голи: Перін (61), Рустамов (71) – Сомов (47).

Свій матч у п’ятницю провів і столичний «Арсенал». У Нікополі «каноніри» продовжили свою безпереможну серію до трьох поєдинків.

«Нікополь-НПГУ» - «Арсенал-Київ» - 0:0.

У суботу ж загалом впевнені перемоги здобули «Скала» та «Інгулець». «Інгулець», програючи по ходу матчу, обіграв «Арсенал-Київщину». Цікаво, що ще до перерви гості залишилися у меншості. А догравав матч «Арсенал» удев’ятьох.

«Інгулець» - «Арсенал-Київщина» - 4:1 (0:1)
Голи: Мішуренко (56), Махарадзе (67), Фатій (81), Шарко (87, з пенальті) – Боровик (23).

Вольову перемогу здобула і «Скала». Стриянам дуже допоміг вдалий початок другого тайму.

«Скала» - «Барса» - 3:1 (0:1)
Голи: Подоляк (52), Цюцюра (58, з пенальті), Пришнівський (87) – Коровіков (31).







На правах реклами