Ми у Facebook
04.05.2016, 19:00

Фани «Вереса» підтримали використання піротехніки на матчах команди [+Відео]

Більшість уболівальників НК ФК «Верес», які висловилися з приводу використання піротехнічних засобів на поєдинках своєї команди, схвально віднеслися до такої практики. Майже 80 відсотків опитаних проголосувало за використання «спеціальних засобів уболівання».
Піротехніка, яку використовують рівненські ультрас, додає видовищності футбольним матчам Народного Клубу «Верес». Таким є результат опитування, що упродовж тижня тривало на офіційному сайті НК «Верес» (veres.club).

Загалом участь в опитуванні взяло 773 вболівальника, з яких 605 (78,27%) висловилися за піротехніку на футболі. Проти проголосувало 150 опитаних (19,4%). Не визначилися зі своєю позицією у цьому питанні 18 респондентів (2,33%).

Як нагадує Інформаційна служба «Вереса», позиція офіційних футбольних органів України щодо використання піротехнічних засобів є негативною. І, зазвичай, на клуби, чиї вболівальників використовують піротехніку на трибунах, накладають штрафні санкції.

Відзначимо, що у черговому поєдинку Чемпіонату України серед команд другої ліги рівненський «Верес» здобув домашню перемогу над «Миром» із Горностаївки 3:1. Цей виграш став третім поспіль для команди під керівництвом нового тренера «червоно-чорних» Володимира Мазяра.

Крім того, нападник «Вереса» Іван Луканюк увійшов до символічної збірної 21-го туру за версією порталу Sportarena.com. Форвард, вийшовши на заміну після перерви, записав на свій рахунок результативну передачу і гол.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» Мазяра виграв третю гру поспіль

««Верес» здійснив щасливу поїздку до Щасливого









На правах реклами