Ми у Facebook
05.05.2016, 11:20

На Рівненщині орудувала група злодіїв

Тепер за вчинене їм загрожує до десяти років позбавлення волі.
П’ятеро дубенчан на території Радивилівського, Млинівського та Дубенського районів обікрали 35 громадян, незаконно зберігали зброю, наркотики та ще й викрали мопеди. Слідчі слідчого управління ГУНП області довели причетність усіх до скоєння злочинів і скерували до суду кримінальне провадження щодо вчинення 39 кримінальних правопорушень.

Подробиці ДТП з військовими від патрульної поліції Рівного

Зловмисники, віком від 22-х до 39-ти років, учиняли крадіжки з травня по листопад 2015 року. Проникали до помешкань будинків, гаражів, квартир, підсобних приміщень та магазинів. Крадії не гребували нічим, брали усе, що потрапляло під руку, аби в подальшому можна було продати. А це і електроінструменти, і побутові речі і одяг, і велосипеди. «Працювали» крадії по двоє та по троє. Тож у кожного з них на рахунку різна кількість обкрадених жителів області. Найбільше скоєних злочинів у наймолодшого дубенчанина.

Від злочинної діяльності підозрюваних мешканцям трьох районів було спричинено майнову шкоду в розмірі майже пів мільйона гривень. Також у результаті проведених десяти обшуків було вилучено значну кількість викрадених речей громадян та повернуто власникам. Як зловмисники повертатимуть решту суми, вирішуватиме суд.

Крім того, у 39-річного учасника злочинної «п’ятірки» правоохоронці виявили та вилучили макову соломку, 9 мм пістолет, гранату РГД 5 та 185 патронів.

У Рівному військові потрапили у ДТП (ФОТО)

У ході досудового розслідування правоохоронці також з’ясували, що 37-річний дубенчанин уже перебував на лаві підсудних за нанесення тілесних ушкоджень, за що отримав громадські роботи.

Загалом за усі незаконні діяння підозрюваним загрожує до десяти років за ґратами.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами