Ми у Facebook
05.05.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 6 травня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних стосунках?
ОВЕН. Сьогодні ви будете в настрої почати щось змінювати в собі та своєму особистому житті. Вечір ідеальний для спілкування з друзями та романтичних побачень.

ТЕЛЕЦЬ. Спроба висловити претензії близькій людині може мати непередбачені наслідки... Відкладіть серйозну розмову на інший день.

БЛИЗНЮКИ. Уникайте емоційних сплесків, контролюйте свої слова та вчинки. Собі дорожче...

РАК. Ваші думки, почуття, спільні мрії та плани зазнають деяких змін, але не лякайтеся їх. Вдалий день для зустрічей і любовних побачень.

ЛЕВ. Дехто може постати перед проблемою вибору: або любов і особисте щастя, або успіхи в кар'єрі та переїзд...

ДІВА. Якщо не виявите розумної обережності, ваші секрети незабаром розкриються й навіть може постраждати ваша репутація.

ТЕРЕЗИ. Доведеться вирішувати масу питань особистого плану. Постарайтеся не піддаватися поганому настрою і не бурчати на кохану людину.

СКОРПІОН. Ваша дратівливість і надто критичне ставлення до недоліків коханої людини сьогодні може зашкодити передусім вам самим.

СТРІЛЕЦЬ. Вдалий день та вечір для зустрічей з друзями й романтичних побачень.

КОЗЕРІГ. Щоб ваші стосунки розвивалися і далі в потрібному руслі, ви повинні мати бездоганний вигляд та ангельське терпіння.

ВОДОЛІЙ. У вашому особистому житті назрівають певні зміни, можливі бурхливі з'ясування стосунків через чиюсь черствість та егоїзм.

РИБИ. Дехто захоче пограти, приміряючи на себе різні маски... Що ж, розважайтеся, поки сприятливий день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 5 травня
Позитивний гороскоп на 2016 рік







На правах реклами