Ми у Facebook
06.05.2016, 15:10

Комфортне житло в самому центрі історичного Рівного

Завжди мріяли жити у самому центрі Рівного, щоб легко діставатися до центральної площі міста, центрального ринку та набережної? Тоді саме зараз настав час втілити ваші мрії в життя!
Усі, хто прогулювався центральною частиною Рівного, вже кілька місяців тому помітили, що на місці колишньої іграшкової фабрики розпочалися будівельні роботи. Рівнянам було цікаво, що тепер буде на місці, де впродовж років виготовляли пластикових Дідів Морозів та інші новорічні іграшки. Версій у містян було чимало, але для того, щоб розставити усі крапки над «і», наші журналісти вирушили на вулицю Гетьмана Мазепи, 3 і вирішили на власні очі побачити, що там зараз відбувається і розказати усім, що насправді згодом з’явиться у центрі нашого міста.

Відповідь на чимало запитань відпадають самі собою, коли підходимо вже до паркану. На ньому бачимо паспорт будівництва, де зазначено, що на цьому місті згодом постане новий комфортний житловий комплекс «Театральний». Присутня на паспорті об’єкта і назва колишньої фабрики «Рівненчанка», яка останні кілька років займається будівництвом житла в Рівному.

Розуміємо, що назва для цього житлового комплексу насправді не є випадковою. Адже будинок знаходитиметься в історичній частині міста, а те, що поряд Рівненський обласний музично-драматичний театр і викликало таку назву житлового комплексу. Також поряд із «Театральним» знаходиться центральний ринок, в пішохідній доступності центральна площа міста, набережна річки Устя. Поряд вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: садок, школа, торговий центр, продуктовий та речовий ринки, парковка для мешканців, дитячі ігрові майданчики.

Для того, щоб ще більше дізнатися про житловий комплекс, звертаємося до директора ТзДВ «Фабрика «Рівненчанка» Олександра Климчука. Він розповів нам передісторію створення «Театрального»:

- Фабрика перестала повноцінно працювати десять років тому. З того часу змінилися і власники товариства, і сам вид діяльності, котрий відтоді більше нічим не пов'язаний із тим, чим займалася фабрика, - розповідає директор Олександр Климчук. - Окрім назви ТзДВ «Фабрика «Рівненчанка», нам дісталися у спадок аварійні приміщення колишнього підприємства та земельна ділянка по вулиці Мазепи, 3, на якій ця фабрика раніше знаходилася. Земельна ділянка ще у 2007 році, з ініціативи попередніх власників товариства, рішенням сесії міської ради була перепрофільована під адміністративно-торгово-офісно-житлове будівництво.



На наші запитання про те, чому будівництво не розпочали шість років тому, пан Олександр пояснює, що починати будівельні роботи раніше не могли, оскільки мали врегулювати всі питання із сусідами, які проживали поруч у малоповерховій забудові по вул. Гетьмана Мазепи. Коли ж питання з витримкою нормативної відстані від запроектованої будівлі до існуючих було вирішено (одні отримали за своє житло гроші, інші - значно більше по квадратурі альтернативне житло) ТзДВ «Фабрика «Рівненчанка» розпочала будівництво.
Після цього пан Олександр розкриває секрети, яким буде житловий комплекс з назвою «Театральний». Розповідає, що будинок складатиметься з трьох під'їздів. На 0-му та 1-му поверсі передбачається розміщення об'єктів торгово-офісного призначення.

Квартири у ЖК "Театральний" вирізнятимуться з-поміж інших новобудов зручним плануванням, просторим об’ємом, сучасним дизайном екстер’єру та загальною інфраструктурою центра міста. Проектом заплановано облаштування спортивного та дитячого майданчика, зони відпочинку та паркінг, з якого, до речі, можна буде потрапити одразу до ліфта. Для зручності майбутніх мешканців передбачено консьєрж-службу. Опалення від автономної котельні, а для зручності розрахунків та регулювання витрат тепла передбачено встановлення в кожній квартирі індивідуальних лічильників тепла. Проект буде досить цікавий і по своїй інфраструктурі, і по ландшафтному оформленню, що дасть змогу мешканцям театрального та прилеглих будинків затишно та безпечно почувати себе біля своїх осель.

Крім того, будівництво «Театрального» - це і величезна користь для благоустрою міста, адже забудовник взяв на себе забов’язання щодо облаштування пішохідного бульвару, проведення благоустрою всієї прилеглої території біля будинку на вулиці Сагайдачного, де знаходиться магазин «Ельдорадо», а також внутрішню дворову територію по вулиці Мазепи, 1. Ця вся територія має лягти у цілісний проект житлового комплексу «Театральний».
Важливим є і те, що темпи будівництва є насправді швидкими, а якість житла – на найвищому рівні. Будівництво розпочато у першому кварталі цього року та планується завершити наприкінці 2017. Рівняни довіряють ТзДВ «Фабрика «Рівненчанка», адже цей забудовник не є «гастролером» у Рівному, а вже був партнером та приймав участь у будівництві семиповерхового будинку на вулиці Квітки-Основ’яненка, 8, поруч із будівлею міськвиконкому, десятиповерхових будинків на вулиці Струтинської, 2-б, 2-в, а також котеджного містечка на вулиці Кибалюка. Крім того, як кажуть в адміністрації товариства, в багатьох будівельних проектах ТзДВ «Фабрика «Рівненчанка» виступала як інвестор.



Тим самим довела, що місцеві компанії не просто готові, а вже збудували і продовжують створювати комфорте житло у місті від рівнян та для рівнян.

ЦЕНТР ПРОДАЖУ
ОК ЖБК "Театральний" ЄДРПОУ39899188
м. Рівне,вул. Гетьмана Мазепи, 3
(вхід зі сторони театру)
Тел: (0362)460 333
(068)547 69 44

E-mail: teatralniy-rv@ukr.net





На правах реклами