Ми у Facebook
06.05.2016, 12:00

Рівненська АЕС консультує людей щодо продовження роботи енергоблоку №3

Адже термін його експлуатації закінчується наступного року.
Як повідомили з управління інформації та зв'язків з громадськістю Рівненської АЕС, про наміри щодо продовження терміну експлуатації енергоблоку №3 у понадпроектний період Рівненська АЕС оголосила наприкінці минулого року. Відповідно до Програми підготовки енергоблоку до продовження терміну експлуатації (ПТЕ) у населених пунктах мають працювати консультаційні пункти, в яких бажаючі зможуть отримати необхідну інформацію про роботу РАЕС, про заходи, що проводить електростанція в рамках Програми ПТЕ. У разі виникнення запитань чи пропозицій, їх можна занести у спеціальний журнал та отримати письмову вичерпну відповідь спеціалістів.

Прогноз курсу долара на літо

Такі консультаційні пункти Рівненська АЕС відкрила у смт Володимирець Рівненської області та смт Маневичі Волинської області, а також у м.Кузнецовськ за такими адресами:

Де біля Рівненської АЕС грунти найбільше забруднені радіонуклідами

-районна бібліотека смт Володимирець Рівненської області, вул. Соборна, 24, тел. (234) 2-46-73;
-районна бібліотека смт Маневичі Волинської області, вул. Незалежності, 18, тел. (03367) 2-11-31;
-інформаційний центр ВП РАЕС «Полісся» за адресою: м.Кузнецовськ, м-н Незалежності, 5, тел. (03636) 2-14-43.
-центральна міська бібліотека м.Кузнецовськ, м-н Перемоги, 23/1, тел. (03636)- 2-24-10.

Рівняни збирають перші в цьому році гриби


Нагадаємо, що на РАЕС кажуть, що коли встановлювали проектом 30-річний термін експлуатації енергоблоків, керувалися знаннями, наявними у 70-80-их роках минулого століття. За цей час все змінилося. Та й практичний досвід показав, що насправді енергоблоки можуть працювати довше. Так, вже продовжували термін експлуатації енегоблоків у Великобританії, Росії, США, Франції, Канаді. Та й Рівненська АЕС у 2010 році продовжила термін роботи енергоблоків №1 та №2 на 20 років.





На правах реклами