Ми у Facebook
06.05.2016, 22:00

Юрій Благодир: Ми будемо інвестувати в госпіталь для ветеранів

Обласна рада має намір якнайшвидше завершити капітальний ремонт терапевтичного корпусу Клеванського госпіталю для ветеранів. На цьому в коментарі виданню наголосив голова бюджетної комісії Рівненської обласної ради Юрій Благодир.
За його словами, цей об'єкт готовий на 70% і за підсумками півріччя депутати очікують ресурс для здачі приміщення в експлуатацію.

"Торік у госпіталі пройшли реабілітацію півтисячі учасників АТО, за перших два місяці поточного року — 100 військових у день. Ми прогнозуємо, що до кінця 2016 у закладі покращать здоров'я півтори тисячі солдатів-учасників АТО. Тому ми будемо інвестувати в госпіталь, — зауважив Юрій Благодир. — Про серйозність намірів свідчить той факт, що за рахунок залишку минулого року туди спрямували 5,6 мільйона гривень на покращення харчування та закупівлю обладнання. А терапевтичний корпус обстежить будівельна комісія і запропонує депутатам комплексне рішення, яке дозволить його завершити в найкоротший термін".

Реконструкція терапевтичного корпусу дуже важлива для госпіталю. Головний лікар закладу Андрій Бурачик підкреслив, що він суттєво збільшити кількість пролікованих учасників АТО:

— Госпіталь розрахований на прийом одночасно 240 пацієнтів. А після завершення капремонту терапевтичний корпус прийматиме ще сто хворих. Він дозволить повністю забезпечити реабілітацією військових Рівненщини, демобілізованих після участі в АТО.

До теми:

Юрій Благодир: Добудуємо школу в Горбакові — перспективу матимуть кілька сіл

Юрій Благодир: "За півроку з мертвої точки вдалося зрушити чимало проблем Гощанського району"

Юрій Благодир: Обласні депутати готові повторно обрати Олександра Корнійчука головою





На правах реклами