Ми у Facebook
10.05.2016, 12:40

Минулої ночі на Рівненщині затримали 14 бурштинокопачів (+ФОТО)

Вночі, 9 травня, правоохоронці виявили три автомобілі з бурштинокопачами та майже кілограм бурштину.
У місті Кузнецовськ поліцейські зупинили автомобіль «Audi А» під керуванням 18-річного жителя села Берестівка Володимирецького району. Під час огляду знайшли майже кілограм бурштину-сирцю. Каміння вилучили та направили на експертизу, а автомобіль — на штрафмайданчик.

У селі Суховоля Володимирецького району поліцейські зупинили автомобіль “УАЗ”. В салоні авто було 12 чоловіків, які їхали на місця нелегального видобутку бурштину. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили і знаряддя старателів. Їх особи встановили, а також доставили до кузнецовського відділу поліції.

У Рівному в ДТП постраждав пасажир маршрутки

Поблизу Кузнецовська наряд поліції зупинив автомобіль «Mercedes Benz», за кермом якого був 22-річний житель села Мульчиці Володимирецького району. Чоловік перевозив знаряддя незаконного видобутку бурштину. Знаряддя правоохоронці вилучили та доставили до відділу поліції.

З Днем Перемоги рівненського підприємця "привітали" гранатою


За всіма цими фактами відомості внесли до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішують питання про відкриття кримінальних проваджень.

Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ