Ми у Facebook
11.05.2016, 08:00

Патрульні Рівного змусили цигана розкласти пасочки на могили

Про те, як рівненські патрульні працювали у Провідну неділю, розповів рівнянин Валик Ляхов у соцмережі Фейсбук:
"Хочеться знову відмітити роботу наших копів.
Вчора (8 травня - ред.) більшість мешканців нашого міста були на місцевих кладовищах, де відвідували могили своїх близьких.

Національна поліція у Рівному: структура та посадові обов’язки (Інфографіка)


Кладовище «Нове». Із року в рік там дуже багато циганів на поминальний день. Не встигнеш ще покласти щось на могилу рідних, як фактично поруч вже цигани «збирають» покладені щойно людьми продукти. Ну як вам треба, то забирайте, але зробіть це хоча б ввечері, коли вже нікого на кладовищі не буде. Контролювала це щороку в цей день наша міліція.

Вчора в ролі цього контролера виступила новостворена поліція. І на мою думку, справилась зі своїм завданням досить добре. На запити людей реагували швидко і без діла копи весь цей час не стояли. Сам звертався до них, і вже за 2 хвилини вони були в тому місці, де треба.

Крім того, на власні очі бачив, як вони не просто виводили циган за межі кладовища, але ще бачив, як один коп, провівши виховну бесіду, змусив хлопця піти і покласти щойно «зібрані» продукти назад на могили, а сам коп певно хвилин 15 ходив з ним поруч і контролював цей «виховний процес»! Круто, молодці!

Так, і міліція минулих років там добросовісно теж працювала, але цього року бачив копів фактично по всьому кладовищу (міліція, мені здається, не ходила скрізь).

Добрі вчинки рівненських патрульних за вихідні


Хоча є й побажання на наступний рік: щоб цих нарядів було більше, адже територія кладовища з року в рік тільки збільшується, і поліція просто фізично не встигає відреагувати на всіх таких порушників."





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ