Ми у Facebook
11.05.2016, 13:20

"Влада Рівного нічого не робить, щоб зупинити отруєння собак", - зоозахисники

Фото: vestnik.in.ua

Вчора, 10 травня, рівнянин Дмитро Соломчук повідомив, що його собака отруїлася протитуберкульозними таблетками на вулиці Рівного.
Портал ОГО писав про це у публікації "А якщо таблетку з'їсть дитина": у Рівному хтось масово отруює собак.

Чи почнеться, як Майдан, з поста у Фейсбук боротьба з дог-хантерами у Рівному?

Про своє бачення цієї ситуації розповіла заступник голови громадської організації “Зоозахист Рівне” Алла Лосік:

- Кілька днів тому наші активісти знайшли на вулиці шматок ковбаси, нашпигований якимись таблетками. Ковбаса була пахучою, а тому її обов’язково з’їв би безпритульний собака. Ми викликали поліцію і цей шматок, як і належить, поліцейські вилучили за участі свідків як речовий доказ. Однак, як я можу судити, ця справа поліцейськими розслідується вкрай повільно. Наша громадська організація контролюватиме хід її розслідування. Чи причетна до цього влада міста Рівного? Стверджувати це не беруся. Беззаперечно тільки одне — влада міста Рівного нічого конкретного не робить, аби зупинити отруєння собак у місті. А також не намагається хоча б розвіяти чутки щодо своєї причетності до цього.

Рівненщина: водієві, який п'яним збив на смерть неповнолітню, визначили запобіжний захід (+ВІДЕО)


У Рівному патрульні почали ловити пішоходів-порушників правил дорожнього руху


Алла Лосік також розповідає, що труять у Рівному собак систематично. Причому, за її словами, роблять це ті, хто володіє точною інформацією про місця перебування бездомних тварин у Рівному.





На правах реклами