Ми у Facebook
11.05.2016, 15:00

Куди у Рівному звернутися учасникам АТО за психологічною допомогою

Фото: ngu.gov.ua

Учасникам та інвалідам АТО продовжили курс психологічної реабілітації протягом травня 2016 року.
Для отримання безкоштовної психологічної реабілітації учасникам АТО потрібно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації. Звертатися потрібно із заявою, копіями паспорта, посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та документу, який підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення. При собі необхідно мати оригінали цих документів.

Весняний призов — 2016: де служитимуть новобранці з Рівненщини

Учасникам АТО з Рівного потрібно звертатися до управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому за адресою: вул. Соборна, 12, кабінет 11 (тел. 26 67 80, 63 38 96) в понеділок, четвер з 9.00 до 13.00, вівторок, п’ятниця з 9.00 до 13.00 та з 14.00 до 16.00.

Весняний призов 2016 року: військові повідомли деталі

Після подачі документів управління праці та соціального захисту населення видає направлення на психологічну реабілітацію в установу за вибором заявника. Реабілітація триватиме протягом двох тижнів.

Що зміниться у соцзабезпеченні воїнів-резервістів, які постраждали в АТО


Детальнішу інформацію про установи психологічної реабілітації дивіться на офіційному сайті Рівненської міської ради та її виконавчого комітету.

Про це повідомляж прес-служба Рівненської міської ради.





На правах реклами