Ми у Facebook
12.05.2016, 14:40

В управління Рівного, в якому помер керівник, не можуть знайти заступників

Хоча конкурс про прийом документів оголосили ще місяць тому.

Заступників шукають в управління містобудування та архітектури. Адже нинішніх заступників практично не можна застати на робочому місці після того, як їх правоохоронці запідозрили у лобіюванні інтересів власників незаконно встановлених кіосків. Один із заступників - Сергій Боліщук -після такої інформації опинився у декретній відпустці, а другий - Віктор Вісянник - почав сильно хворіти.

У міськраді Рівного знайшли "шахрая"

Нема нині в управлінні і начальника. Адже його керівник - Сергій Семенець - помер 16 квітня цього року. До цього майже місяць пролежав у лікарні після того, як його вдарили чимось важким по голові. Тоді колеги Семенця припускали, що поплатився він через свою принциповість, бо відмовився підписати якийсь сумнівний дозвіл.

"Життю керівника архібудінспекції Рівненщини загрожує небезпека", - громадський активіст

Міський голова Рівного Володимир Хомко обіцяє оголосити конкурс на посаду начальника після того, як мине 40 днів з часу смерті попереднього керівника. Втім, каже, що знайти кандидатів на посаду дуже складно. Скажімо, на вакансії заступників начальника досі не подано жодної заяви. А до кандидата у керівники управління - безліч вимог: це і відповідна освіта, і досвід, і погодження спілки архітекторів Рівного тощо.

До речі, до зайняття посади Сергієм Семенцем теж довго не могли знайти кандидата на посаду головного архітектора Рівного.






На правах реклами