Ми у Facebook
13.05.2016, 09:00

Годинники вашого міста

У кожному населеному пункті є свої відмінні риси, свої визначні пам'ятки і свій особливий менталітет. Всі міста України дуже різні – не можна порівняти, наприклад, Львів і Харків, Одесу та Київ. Кожне з них живе у власному ритмі, відповідному тільки йому. Сьогодні ми підготували для вас невеликий огляд на тему, яка вам обов'язково сподобається.
Ми трішки пофантазувати, і підібрали моделі годинників, які, на нашу думку, уособлюють те чи інше місто нашої країни. Які ж годинники асоціюються у нас з великими містами України, давайте переглянемо разом.



Київ


Київ є одним з найбільших і найкрасивіших міст в Європі. Він розташований в північній частині країни і є промисловим, політичним, науковим і культурним центром держави. У ньому дуже багато історичних місць, які привертають увагу туристів. Приїхавши в місто, вони оглядають його із задоволенням і непідробним інтересом.



Тому Київ у нас викликав асоціацію з популярним брендом Diesel, який відрізняється своєю оригінальністю, великими масивними формами і циферблатами, всі годинники хочеться розглядати довгий час. Кожна модель від Diesel, це симбіоз технічної начинки та унікального зовнішнього вигляду. Є моделі з відображенням поточного часу в 4-х різних часових поясах, що порівнюється у нас з київським аеропортом, з якого можна потрапити в будь-яку точку світу.



Харків

Харків отримав прізвисько "міста студентів". У ньому розташовано багато академій, університетів, а також, коледжів різних напрямків. Сюди приїжджають отримувати знання студенти з усіх куточків Земної кулі. У Харкові розташована найбільша площа в Європі - майдан Свободи. У місті знаходиться знаменитий стадіон «Металіст», на якому проводять футбольні матчі і тренують молодих спортсменів.



У нас Харків асоціюється з брендом Casio, а точніше з його колекцією G-Shock. Ця спортивна і багатофункціональна лінійка годинників така ж різноманітна, як і місто. У «джи-шоках» представлені моделі в різних кольорових виконаннях: в насичено-жовтому, яскраво-синьому, рожевому, зеленому, білому і чорному.



Львів

Львів - це стародавнє місто зі своїми традиціями і особливим шармом. Про красу цього місця можна говорити дуже довго, але все ж, краще один раз побачити і переконатися в цьому. У місті розташована найбільша кількість історичних пам'яток і музеїв в Україні. Здебільшого, архітектура належить до епох ренесанс, бароко і класицизм.



Львів у нас, однозначно, асоціюється зі швейцарськими годинниками Continental, які виконані в класичному стилі. Витончені лінії корпусів, стримані кольори ремінців і циферблатів, римські цифри - все це про них.



Одеса

Одеса розташована на північно-західному узбережжі Чорного моря, і є самою по собі пам'яткою. Обов'язково варто відвідати знамениті «Привоз» і Дерибасівську, Потьомкінські сходи, Одеський Театр опери та балету (який, між іншим, другий по красі в Європі).



Ми забажали поєднати це місто з наручними аксесуарами від італійського бренду Guardo. Кожна модель якого має свій неперевершений дизайн, поєднаний з класичними мотивами і формами. Різноманітність годинників така ж велика, як і багатогранність самої Одеси.



Дніпропетровськ

У цьому місті є набережна, яка розташована уздовж правого берега Дніпра, і має довжину понад 23 км. Але не всі знають, що це робить її найдовшою набережною в Європі. На ній встановлена «Сімейна лавка» довжиною в 50 метрів, яка внесена до Книги рекордів України. У Дніпропетровську також є стадіон "Дніпро Арена", який може вмістити в себе 31003 глядача.




Це місто у нас асоціюється з Seiko - японською компанією, яка відома у всьому світі. Деякі моделі даного бренду мають функцію логарифмічної лінійки, курвіметр, сонячну батарею. Також вони знамениті своїм вічним календарем і мають відмінний водозахист корпусу до 200м. Тож, любителям поплавати в Дніпрі і в інших водоймах, присвячується. :)



А який годинник асоціюється з вашим містом? Відповіді будемо чекати в коментарях до даної статті.

Джерело: http://www.watch4you.com.ua/watch-your-city.html

На правах реклами





На правах реклами