Ми у Facebook
16.05.2016, 15:00

Активістка-переселенка у Рівному позбавляє молодь сірості буття

Дівчина після переїзду з Донеччини не полишила активної громадської діяльності.
Ірина Кравцова має чималий досвід громадської роботи, адже вона – координатор всеукраїнського клубу зимового плавання “Полярні ведмеді” у місті Рівному. Крім цього, також займається волонтерською діяльністю, організовуючи для дітей цікаві події. А ще популяризує здоровий спосіб життя. Ірина навіть читала на цю тему лекцію у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці. Ірина Кравцова зазначає:


На Рівненщині зросла кількість відвідувачів музеїв


- Головна мета моєї громадської діяльності — запропонувати молоді альтернативу проведення вільного часу, адже часто доводиться чути від молоді скарги на одноманітне і сіре буття. Дехто, навіть, намагається його скрасити за допомогою речей, які шкодять здоров`ю. Через це я хочу показати, що можна жити яскравим життям, сповненим позитивними емоціями. Тому я разом із однодумцями вирішила також організувати фотовиставки про активне і цікаве життя.

Рівняни про перемогу Джамали на Євробаченні - реакція соцмереж


За словами Ірини Кравцової таких виставок у Рівному було вже дві. Зараз відбувається третя. Місце її проведення – кав`ярня «Дежавю». Вона з`явилася завдяки пропозиції засновника школи кайтсерфінгу «Vitrolove» Романа Коцюка (кайтсерфінг – це вид спорту, основою якого є рух під дією сили тяги, що розвивається за допомогою керованим спортсменом повітряним змієм – «кайтом»). Нинішня виставка демонструє яскраві миті занять цим спортом. Побачити фото можна буде до кінця травня.

Сьогодні рівнянин Микола Бобрик виступатиме у прямому ефірі "Голосу країни"

До речі, попередні дві виставки, які відбувалися у рівненських кав`ярнях «Дежавю» та «Монкафе». Тоді виставлялися фото, які дозволяли побачити світ з висоти пташиного польоту. Знімки зробили парашутисти рівненського авіаспортклубу на висоті 2-3 тисяч кілометрів.














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ