Ми у Facebook
16.05.2016, 17:00

«Верес» удома мінімально переграв «Кремінь» [Фото+Відео]

У черговому поєдинку Чемпіонату України серед команд другої ліги рівненський «Верес» здобув чергову перемогу. Виграш у матчі 23 туру у Рівному у матчі проти «Кременя» із Кременчука з рахунком 1:0 став для клубу п’ятим поспіль під керівництвом Володимира Мазяра.
Протокольні дані.

«Верес» (Рівне) – ФК «Кремінь» (Кременчук) - 1:0 (1:0).

Рівне, 14 травня 2016 р., 15:00, стадіон «Авангард», 3500 глядачів.
Арбітр – Євген Петренко (Одеса), асистенти - Сергій Дарійчук (Чернівці), Юрій Синишин (Івано-Франківськ), четвертий арбітр – Роман Новосад (Дубно), спостерігач арбітражу – Юрій Буренко (Київ).

НК «Верес»: Семено, Пінчук, Ткачов-к, Логінов, Зозуля, Скоцький (Спичка,27), Малиш, Орловський (Лиховидько, 66), Волошинович, Луканюк, Яременко (Лакуста, 79).
Запасні: Юрчук, Притиковський, Таргоній, Гарванко.
Головний тренер - Володимир Мазяр.

ФК «Кремінь»: Онопко, Пасічніченко, Ховбоша, Курелех (Шершень, 71), Ченбай, Піскун (Тертишний, 57), Сидоренко, Кунєв, Степанчук (Волошин, 70), Сторчоус, Тимченко-к.
Запасні: Олійник, Стрельцов.
Головний тренер - Сергій Ященко.

Гол: Волошинович (40)

Попередження: Спичка (36) - Пасічніченко (38).

Як повідомили у Інформаційній службі НК ФК «Верес», на гру проти «Кременя» Володимир Мазяр з перших хвилин випустив Івана Луканюка, залишивши у запасі Олександра Лакусту. Вийшов зі стартових хвилин на правий фланг півзахисту і Богдан Скоцький, але кілька помилок призводять до того, що на 27-й хвилині Богдана замінює Іван Спичка. Через це у Вересі" відбувається доволі несподівана перестановка: Спичка йде на звичний для себе лівий фланг захисту, а Олексій Зозуля звідти переміщається у півзахист та ще й праворуч.

На цей момент гра проходила за незначної переваги гостей, які встигли зробити кілька небезпечних навісів. Втім, поступово «Верес» вирівняв гру, а на 40-й хвилині рівняни ще й забили. Невтримний Ростислав Волошинович увірвався в штрафний майданчик з лівого флангу, і влучно пробив повз воротаря.

Другий тайм пройшов під диктовку господарів. Вже в його дебюті нагоди відзначитися мали Борис Орловський та Іван Луканюк. Ще один, цього разу вже стовідсотковий момент, Іван не реалізував у доданий арбітром час, вийшовши один на один з голкіпером. Але й без того «Верес» здобув перемогу - 1:0, яка стала вже п`ятою поспіль.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» у гостях крупно обіграв «Барсу» і піднявся на другу сходинку

«Верес» здійснив щасливу поїздку до Щасливого











БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ "ВЕРЕС" - "КРЕМІНЬ"



На післяматчевій прес-конференції головний тренер ФК «Кремінь» Сергій Ященко головною причиною поразки у Рівному назвав невиразну гру атакуючої лінії команди.

«Тиждень тому ми здобули три очки у матчі зі «Скалою» і їхали до Рівного, аби продовжити переможну серію і просуватися вгору турнірною таблицею. Хлопці старалися, грали добре, але трохи не пощастило. Пропустили невиправданий гол. Це вплинуло на настрій гравців, але ми зуміли зібратися і в хорошому темпі довести матч до кінця. Єдина наша проблема – атака. Черній пропускав матч через перебір карток, а Тимченко – травмований і грав на уколах. Тому і зіграли так невиразно. Потрібно шукати посилення атаки. Але грою в цілому я задоволений і самовіддачею футболістів – також», - підкреслив Ященко.

А от наставник господарів Володимир Мазяр у флеш-інтерв’ю заявив, що має зауваження до гри власних підопічних.

«Радує, що сьогодні ми надійно відіграли в обороні. Практично без грубих помилок. Але з переходом в атаку в нас були проблеми. У відборі в центрі поля грали невпевнено. Більше того – ми повністю програли центр поля супернику. Тому по ходу гри в мене були серйозні зауваження до гравців. В нас не було надійного руйнівника. Постійно губився темп атаки. Добре, що перемогли. Але сьогодні на полі я не побачив команди, яка серйозно претендує на виступ у Першій лізі», - відзначив тренер «Вереса».

Практично усі команди із верхньої частини турнірної таблиці дружно здобули свої чергові перемоги у 23-му турі чемпіонату Другої ліги. Винятком із правила стала лише "Скала", яка зазнала другої поразки поспіль. Але і суперник у стриян був непростий - лідер турніру.

Матч між "Скалою" та "Колосом" вийшов бойовим. Про що свідчать аж вісім попереджень. Але переможця гри визначив єдиний точний удар.

"Скала" - "Колос" - 0:1 (0:1)
Гол: Морозко (14).
Попередження: Клименко (80), Пришнівський (82), Цюцюра (82), Максимович (85) - Морозко (34), Гаврилюк (45), Поздєєв (47), Зуєвич (90).

Четверту поспіль перемогу здобув "Інгулець". Щоправда, "Енергію" петровці дотиснули лише після того, як суперник залишився у меншості.

"Енергія" - "Інгулець" - 0:1 (0:0)
Гол: Фхакадзе (58).
Попередження: Волков (9), Сомов (13), Шевченко (26), Бочак (75), Хорольський (83) - Шарко (26), Колєсніков (81).
Вилучення: (Шевченко (52).

"Реал Фарма" був близьким до того, аби розтринькати три м`ячі переваги над "Кристалом". Втім, одеситам пощастило вийти сухими з води.

"Реал Фарма" - "Кристал" - 3:2 (2:0)
Голи: Машнін (38), Георгієв (44), Шаповаленко (73) - Барладим (87), Ковальчук (90).
Попередження: Малиш (25), Георгієв (56), Степанишин (67), Хромих (90) - Овчінніков (40), Барладим (63).

Безпрограшну серію продовжив столичний "Арсенал". Після поразки від "Вереса" "каноніри" здобули сім очок у трьох матчах. У 23-му турі "Арсенал-Київ" обіграв "Арсенал-Київщину".

"Арсенал-Київщина" - "Арсенал-Київ" - 0:2 (0:1)
Голи: Сілюк (34), Биковський (86).
Попередження: Шваб (23), Чорномаз (45) - Биковський (24).

Першу із серпня минулого року перемогу у чемпіонаті здобула "Барса".

"Нікополь-НПГУ" - "Барса" - 0:1 (0:0)
Гол: Коровіков (71).
Попередження: Кузьмін (37), Гошкович (39), Шевченко (79) - Коровіков (69), Воронцов (89).
Вилучення: Лаптєв (90) - "Нікополь-НПГУ".

У заключному матчі туру "Буковина" переграла "Мир". Один із м`ячів забив екс-капітан НК "Верес" Микола Жовтюк.

"Буковина" - "Мир" - 2:0 (1:0)
Голи: Перін (12), Жовтюк (89).








На правах реклами