Ми у Facebook
18.05.2016, 13:20

Рівненські спортсмени здобули медалі Кубку світу з кікбоксингу WAKO [+Фото]

Три представника Рівного, вихованці РО ФК «Будокан», у складі збірної України взяли участь у Кубку світу з кікбоксингу WAKO. В активі рівнян золота та бронзові нагороди престижних міжнародних змагань.
Кубок світу з кікбоксингу WAKO пройшов з 12 по 15 травня у столиці Угорщині місті Будапешт. В ньому прийняли участь більш ніж дві тисячі спортсменів з понад сорока країн світу.

Як повідомляє kickboxer.com.ua, у складі збірної України від Рівненської області змагалися вихованці РО ФК «Будокан»: Бочар Данило, Гук Данило і Назар Руденков під супроводом тренерів Кроля Романа Олександровича і Германа Олега Володимировича.

Хлопці провели нелегкі поєдинки у розділах лоу кік-лайт та лайт-контакт та здобули заслужені перемоги.

Бочар Данило виступав у ваговій категорії до 37 кг. Провівши чотири поєдинки у розділі лоу кік-лайт здобув перемогу - перше місце та отримав звання «Переможець кубку світу», вкотре довівши свій професіоналізм. У розділі лайт-контакт Данило провів один поєдинок та завершив його черговою перемогою, але враховуючи отриману травму під час боротьби за золото у лоу-лайті, тренер Данила, Кроль Роман Олександрович прийняв рішення зупинити подальшу участь свого вихованця у боротьбі.

Гук Данило, вихованець головного тренера Саєнка Ростислава Олеговича, наймолодший спортсмен у збірній України, успішно дебютував на змаганнях міжнародного рівня. Провівши два поєдинки у ваговій категорії до 32 кг в розділі лайт-контакт, юний Данило виборов бронзу.

Назар Руденков, вихованець тренера Германа Олега Володимировича, виступав у ваговій категорії до 37 кг. Провів на Кубку світу три поєдинки, один – у розділі кік-лайт і два поєдинки у розділі лайт-контакт.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

З чемпіонату України з кікбоксингу рівняни привезли вісім нагород

Рівненські кікбоксери у Тернополі здобули Кубок та сотню медалей











На правах реклами