Ми у Facebook
18.05.2016, 17:00

Ветерани збірної України та «Вереса» зіграють матч для підтримки Байрашевського [+Відео]

У найближчу суботу, 21 травня, у Рівному пройде благодійний матч між ветеранами збірної України та «Вереса». Кошти, отримані від продажу квитків на цю товариську гру, підуть на допомогу Роману Байрашевському, екс-воротарю луцької «Волині», столичних ЦСКА та «Арсенала», а також «Вереса».
Колишній голкіпер страждає від рідкісної хвороби коліна. Українські лікарі допомогти Роману Байрашевському не можуть. А операція у Німеччині коштує близько 35 тисяч євро.

Проведення благодійного матчу у Рівному вже підтвердила Федерація футболу України. У складі збірної України на поле рівненського «Авангарду» мають вийти такі відомі ветерани українського футболу як Сергій Коновалов, Едуард Цихмейструк, Олег Саленко, Олег Венглинський, Сергій Беженар, Валентин Полтавець, Юрій Максимов, Олександр Мелащенко, Віталій Косовський, Віктор Мороз та інші.

Благодійний матч між ветеранами збірної України та ветеранами «Вереса» відбудеться у Рівному на стадіоні «Авангард» 21 травня. Початок заплановано на 13:00.

Ціна квитка - 20 гривень. У середу, 18 травня, з 15:00 квитки на благодійний матч вже можна придбати на фірмовій стійці НК ФК «Верес» у ТЦ «Злата Плаза». З четверга квитки там продаватимуться з 12:00 до 20:00 щодня.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Гощанщині 9 Травня відзначили обласним ветеранським турніром

Ветерани київського «Динамо» мінімально поступилися аматорам із Гощі

Нагадаємо, завдяки журналістам стала відома історія екс-воротаря «Вереса», «Волині», ЦСКА і «Арсеналу» Романа Байрашевського, який зараз намагається вилікувати рідкісну хворобу коліна, через що ризикує взагалі втратити можливість самостійно пересуватися.

- Роман, як Ваше здоров'я?

- Дякую, перебуваю в пошуках хірурга. Шукаю, де який краще. Тарас Михалик відгукнувся і допомагає мені в цьому. Він дзвонить з Москви, переживає. Віддав йому всі рентген знімки. Може, до Фінляндії поїду, може, в Німеччину.

- Хто-небудь ще відгукнувся на вашу біду?

- В першу чергу, хочу подякувати колективу телеканалу «2 + 2» за те, що розповіли про мою проблему і ініціювали збір допомоги. Багато відгукнулися, хочу всім подякувати, але боюся когось пропустити. Особливо допомогли Олег Гусєв і Олег Федорчук. Також продовжує приділяти увагу футбольна профспілка Ігоря Гатаулліна, яка нещодавно виплатила мені чергову матеріальну допомогу в розмірі 10 тисяч гривень, а до кінця року виділить ще 20 тисяч. Обіцяють допомогти інші футбольні люди.

- А який-небудь з клубів, в яких ви грали, виходив з вами на зв'язок?

- Так. Наприклад, «Верес» організовує футбольний матч з ветеранами «Динамо» Київ та пообіцяв, що передасть мені на лікування якусь частину зібраних коштів. Я безмежно всім вдячний: футбольній громадськості, бізнесменам, журналістам і рядовим уболівальникам. Сподіваюся, з їх допомогою скоріше знайти здоров'я і продовжити працювати на благо футболу, - наводить слова Байрашевського sport.ua.


Реквізити для допомоги: картка «ПриватБанка» 4149 4978 1050 7196, отримувач: Роман Байрашевський, призначення: «Благодійний внесок»

.









На правах реклами