Ми у Facebook
18.05.2016, 21:45

Як схуднути за допомогою селфі та вживання піци

Робіть селфі, грайте в тетріс, їжте піцу і схуднення вам гарантоване.
Комусь здаватиметься це дивним, але схуднути можна за допомогою простих і трохи "дивних" способів:

1. Селфі. Про те, що селфі захопило мільйони ми уже знаємо, а от чим воно корисне для схуднення... Іспанські вчені довели, якщо раз на тиждень робити селфі в повний зріст, за чотири місяці можна схуднути на 2,6%. Суть в тому, що саме таким способом ви постійно спостерігаєте за своєю фігурою і самі розумієте, що правильне харчування і спорт вам необхідні.

Жіночий клуб рекомендує: ефективні способи схуднення від рівнянок

2. Інтервальні тренування. Саме таким видом тренувань фахівці радять замінити кардіонавантаження. Інтервальні тренування дають змогу спалити більшу кількість жиру за менший час. Перевага таких тренувань ще й в тому, що вони програмують тіло продовжувати спалювати калорії навіть після того, як людина залишила спортзал.

3. Яблука. Якщо ви зібралися йти в магазин - з'їжте яблуко. Вчені доводять, що вживання фруктів перед походом до супермаркету збільшує імовірність того, що ви купите овочі, а не шкідливу їжу.



Вчені визначили найефективніший фрукт для схуднення

4. Тетріс. Гра в тетріс допомагає відволіктися від їжі та пригнічує відчуття голоду. Це стосується й інших логічних ігор.

Чи справді льон допомагає схуднути: з досвіду рівнянок

5. Зважування. Доведено, що регулярне зважування підвищує ваші шанси на схуднення.

6. Прогулянки. Не сидіть цілими днями в будинку. Виділіть півгодини на прогулянку. Китайські вчені стверджують - 30 хв. піших прогулянок протягом 12 тижнів допомагають втратити 4 сантиметри об'єму талії.



7. Мигдаль. На вашому робочому столі повинен бути цей продукт. Дуже часто на роботі так хочеться чимось перекусити і ви відразу прямуєте в магазин. У таких випадках мигдаль допомагає позбутися відчуття голоду і стримує вас перед походом за шкідливою їжею.

8. Паузи між укусами. Не зважаючи на те, що ви їсте, жувати треба повільно. Так ви скоріше відчуєте насичення і не будете пеереїдати.



9. Здоровий сон. Нестача сну сприяє виробленню гормонів, які в свою чергу викливають відчуття голоду.

Як сон впливає на схуднення: висновки фахівців

10. Піца. Якщо ви на суворій дієті, влаштовуйте 1 день для поїдання смачних і улюблених страв. Дослідження показують, що, чим більш жорсткий раціон обрала людина, тим складніше їй слідувати всім правилам. Зрив дієти, найчастіше, веде до набрання скинутих кілограмів. Якщо зрідка балувати себе ласощами, схуднення виявиться більш результативним.

Успіхів!

За матеріалами: www.menshealth.com.






На правах реклами