Ми у Facebook
20.05.2016, 13:40

У Рівному відбувся концерт народних колективів

19 травня до Рівненського Міського Будинку культури завітали колеги з Рівненського центру підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників культури Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв.
В рамках проведення курсів з підвищення кваліфікації слухачів категорії «Директори, завідувачі, художні керівники закладів культури клубного типу» за тематикою «Заклади культури клубного типу – осередки культурно-освітньої і дозвіллєвої роботи» прибули працівники закладів культури з Рівненської області, зокрема із Зорі, Зарічного, Гощі, Березного, а також з Львівської та Волинської областей.

The HARDKISS зіграли у Рівному драйвовий концерт (+ВІДЕО)

Гостей піснею радо зустрічали колективи Міського Будинку культури - народний аматорський хор «Верес» та народне вокально-інструментальне тріо «Срібна терція». Художні керівники, заслужені працівники культури України, Петро Невірковець та Борис Забута розповіли про історію колективів і поділились своїми творчими здобутками.



Керівник студії декоративно-ужиткового мистецтва Анна Крилошанська розповіла про роботу студії та представила невеличку експозицію з творчих робіт народних умільців.

У Рівненському музеї проходить виставка вишиванок

Завітали працівники культури і в нещодавно відкритий «Medialab», де керівник клубного об’єднання Юрій Кобів розповів про інновації, основні напрямки роботи мультимедійної лабораторії, а також продемонстрували відзняті майстер-класи майстрів студії декоративно-ужиткового мистецтва.
Під завершення зустрічі разом з директором МБК Ольгою Стельмах гості обмінялися враженнями від побаченого, давали один одному поради, ділилися творчими планами закладів та отримали в подарунок книги Анатолія Дацкова «Творчих щедрот оберіг» про багатолітню історію Міського Будинку Культури.






На правах реклами