Ми у Facebook
20.05.2016, 17:40

У Рівному спритна злодійка знімала з дітей сережки

Злодійка орудувала на дитячих майданчиках Рівного з вересня по грудень минулого року.

У Рівному засудили жінку, яка знімала із дітей золоті прикраси. Зловмисниця знаходила своїх жертв на дитячих майданчиках, коли ті гралися там без нагляду дорослих. 26-річна рівнянка орудувала у районах Боярки-Ювілейного, в одному з яких і проживала. Із собою вона брала свою трирічну доньку, аби не викликати підозр та втертися в довіру до дівчаток.


На Рівненщині спіймали шахраїв, які обдурювали покупців в інтернеті

Жінка знайомилася із ними та пригощала солодощами. А вже потім пропонувала поправити зачіску чи зробити нову, а сама тим часом спритно знімала золоті прикраси. Допоки діти оговтувалися, та швидко покидала місце злочину. Останньою жертвою стала 11-річна рівнянка, яка позбулася в аналогічний шахрайський спосіб золотої сережки. Коли зрозуміла, що сталося, побігла до найближчого магазину. На щастя, там був сусід, який миттєво зреагував, кинувся наздоганяти кривдницю та затримав її. Патрульний наряд поліції, який в той час відпрацьовував територію, одразу прибув за викликом.

Коли зловмисницю доставили до Рівненського відділу поліції, та в усьому зізналася і пояснила, що скоювала злочини через скрутне матеріальне становище. Як встановили правоохоронці, рівнянка ошукала п'ятнадцятьох дітей. Усі золоті вироби вона здала у ломбарди.

На Рівненщині п'яний водій злетів у кювет

Нещодавно завершився суд над зловмисницею. Вона визнала себе винною та розкаялася. Проте за ґрати не потрапить, а відбудеться іспитовим терміном три роки. Крім того, засуджена сплатить завдану її діями шкоду батькам дітей.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ