Ми у Facebook
23.05.2016, 14:00

Чи змовилися власники АЗС на Рівненщині

Фото: dnepr.info.

Кабмін занепокоєний зростанням цін на пальне в Україні і звернувся до Антимонопольного комітету з проханням перевірити, чи немає у цьому змови. Чи можуть змовитися продавці пального на Рівненщині?
Як повідомляло видання ОГО, міністр економічного розвитку і торгівлі, перший віце-прем’єр Степан Кубів звернувся до Антимонопольного комітету стосовно доцільності одночасного здорожчання палива на АЗС. Про ситуацію на Рівненщині розповів голова Рівненського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Віктор Боденчук:

На скільки зросли ціни на Рівненщині


- Працівники Антимонопольного комітету України завершили аналіз цінової поведінки реалізаторів пального в Україні і найближчим часом стосовно цього приймуть відповідне рішення. Що ж до Рівненської області, то немає підстав для перевірок реалізаторів пального, оскільки немає ознак монопольної діяльності чи будь-якої змови у їх ціновій політиці.

Поради рівнянам: чи можна їсти неоплачений товар в супермаркеті


Нагадаємо, що ціни на пальне у Рівненській області знову зросли. А подорожчання пального, у свою чергу, спричинило зростання ціни на проїзд у деяких маршрутках.

Чи смачна полуниця на рівненських ринках - думки з соцмереж






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ