Ми у Facebook
28.05.2016, 15:30

Де у Рівному можна екстремально відпочити

Після тривалої "зимово-весняної сплячки" так хочеться вивільнити накопичені емоції та отримати запас енергії на тривалий час. І найкращим варіантом для цього буде екстрім.
Порадами, де можна знайти місця для екстремального відпочинку у Рівному, діляться рівняни та портал "ОГО":

Юлия Потапчук: "Басів Кут тарзанка(чи як воно правильно називаеться?)"

Макс Взрыватель: "На Ювілейному мотузковий парк (не дуже екстримальне, але дуже кльово! Багато разів там був. В кінці тарзанка через усе озеро). Ціна - 70 грн, самий крутий і довгий маршрут)

Парашут у Воронові ( біля Гощі), ціна - 750, сезон уже відкритий, телефони - впишіть в гугл РАСК або рівне скайп спорт, там знайдете усю інфо). Там же, до речі, польоти на планері. Дуже раджу!

Є школа скалолазіння на Гагаріна, стіна невисока, але має бути весело) 50 грн - разово прийти полазити.. кажуть цікаво) скоро йдемо з друзями.

Ну і мінімально - це клоун біля "Злати") Теж круто достатньо... В кінці списку гіроскутер і 3д реальність в/біля "Злати") не екстримально, але емоції на висоті)"

Екстремальний водний відпочинок на Рівненщині [+Фото]

У рівненському гірському клубі „Рівне Клаймб” на вас чекає скелелазіння, альпінізм, льодолазіння та інші екстремальних види спорту. Тут проводяться тренувальні виїзди на скелі України, семінари, майстер-класи та багато незабутніх вражень. Заняття проводяться за різними рівнями складності та враховують попередній досвід учасника.

Адреса: м. Рівне, вул. Будівельників, 1.
Тел.: (097) 167 28 89.

БІЛЬШЕ ЗАКЛАДІВ для екстремального відпочинку у Рівному.

Коментарі: "Вилка-мікс"






На правах реклами