Ми у Facebook
24.05.2016, 11:00

На Рівненщині п'яний злодій заснув біля місця крадіжки

Чоловіки завдали понад 20 тисяч гривень збитку Львівській залізниці.
Із вагонів електропоїздів вони викрали 257 метрів різного виду кабелю. На «гарячому» злодіїв затримали працівники депо та викликали поліцейських.

Уродженець Тернопільської області 29-річний житель Здолбунова першу крадіжку кабелю з вагонів електропоїзду скоїв у квітні цьогоріч. Через пару тижнів знову навідався за черговою партією. Однак, зморений алкоголем і важкою «працею», заснув неподалік місця злочину. Там його разом із викраденим майном та знаряддями «праці» застукали працівники станції та викликали поліцію.

"Улови" бурштину, напад на журналістів та шахрайство - надзвичайні події на Рівненщині


Правоохоронці доставили його до Здолбунівського відділення поліції. З’ясувалося, що зловмисник під час обох крадіжок зумів поцупити 227 метрів різного виду кабелю. До того ж він уже перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжки, однак тоді поніс умовне покарання.

А у ніч на 22 травня працівники моторвагонного депо станції Здолбунів затримали ще одного крадія на «гарячому». Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула за викликом, затримала його із майже 110-ма метрами кабелю. Згодом 47-річний житель села Плоска Острозького району зізнався, що у ніч на 13 травня скоїв крадіжку іще 20 метрів кабелю.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що чоловік неодноразово був судимий за скоєння крадіжок та за незаконне зберігання наркотичних засобів. У грудні торік звільнився із місць позбавлення волі та наразі перебуває на обліку у поліції як особа, причетна до незаконного обігу наркотиків.

Нові місця видобутку бурштину виявили на Рівненщині (ВІДЕО)




У загальному обоє злодіїв спричинили залізниці матеріального збитку на суму понад 20 тисяч гривень.

Відділ комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами