Ми у Facebook
25.05.2016, 20:55

Юрій Благодир: "Область має значний ресурс, щоб суттєво покращити стан доріг"

Майже 214 мільйонів гривень на ремонт доріг до кінця поточного року можуть отримати рівненські дорожники. Цю можливість обговорювали на останньому засіданні бюджетної комісії Рівненської обласної ради.
Це значний ресурс, щоб суттєво покращити стан дорожнього покриття в області, наголосив голова комісії Юрій Благодир. За його словами, цьогоріч вперше за багато років шляховики мають узгодити ремонтні роботи з депутатами районних і селищних рад.

"Це дозволить визначити, де найперше слід відремонтувати покриття. Кожна селищна рада, районна відправлять у службу автомобільних доріг зведені пропозиції, який шматок дороги варто першочергово відроментувати, — наголосив Юрій Благодир. — Обласній раді спільно з ОДА треба виробляти спільну стратегію з ремонту доріг, аби не розпорошувати ресурси. Наприклад, зробити ремонт дороги до базового навчального закладу, куди з кількох сіл дітей забиратиме шкільний автобус".

Щоденно на дорогах Рівненщини ямковий ремонт виконують 20 бригад шляховиків. На поточний ремонт доріг місцевого та державного значення передбачено 128 мільйонів гривень, повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Петро Удовиченко та додав: "Дорожники готові врахувати всі зведені пропозиції".

До теми:

Юрій Благодир: Ми будемо інвестувати в госпіталь для ветеранів

Юрій Благодир: Добудуємо школу в Горбакові — перспективу матимуть кілька сіл

Юрій Благодир: "За півроку з мертвої точки вдалося зрушити чимало проблем Гощанського району"





На правах реклами