Ми у Facebook
25.05.2016, 19:00

Сарненські команди стали кращими в області з дворового футболу [+Фото]

Сарненщина вкотре підтвердила звання найбільш футбольного регіону Рівненської області. Дві команди з Сарн стали переможцями обласних змагань з дворового футболу, фінальний етап якого відбувся у Рівному.
До Рівного на змагання з дворового футболу з’їхалися вісім команд з Костополя, Сарн, Дубенського району і міста Рівне. Кожен населений пункт представляли одразу дві команди у вікових категоріях 13-14 років та 15-16 років.

Захід був покликаний стимулювати дітей до занять спортом і активним дозвіллям. Такі змагання найкращим чином впливають на дітей, пропагуючи ідею здорового способу життя, викликаючи в них стале бажання регулярно займатися фізичною культурою і дають приклад всім, що спорт це не лише важка праця, а й задоволення від фізичного навантаження, котре поєднується з перебуванням в хорошій компанії спортсменів-однодумців.

Загальне керівництво проведенням заходу здійснювало управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки Рівненської ОДА, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, Рівненська обласна федерація футболу та Відділення національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

За перемогу в змаганнях школярі боролися в двох вікових категоріях. Одночасно на полі від однієї команди могли перебувати чотири польові гравці і один голкіпер, а тренер кожної збірної мав право одного разу скористатися заміною.

Всі ігри між командами тривали в достатньо напруженій боротьбі. Гравці не мали наміру поступатися, тому жорсткі підкати і видовищні сейви від воротарів супроводжували глядачів протягом кожного матчу. Однак, не зважаючи на силову, «чоловічу» гру на полі, по завершенню матчів всі гравці тиснули один одному руки і надовго залишилися хорошими друзями. Тому з впевненістю можна стверджувати, що «футбол об’єднує мільйони».

За підсумками дванадцяти ігор в обох вікових групах склалася дзеркальна ситуація. Не залишивши жодного шансу своїм суперниками, здобувши перемогу в усіх іграх, тріумфаторами змагань стали обидві сарненські команди. Протягом всього турніру їм в потилицю дихали рівненські команди, котрі в підсумку здобули срібні нагороди. Почесне третє місце дісталося командам з міста Костопіль, а четверта сходинка п’єдесталу залишилася за спортсменами з Дубенського району.

Переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами та медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, а тріумфатори турніру ще й отримали право взяти участь у Всеукраїнських змаганнях, котрі незабаром відбудуться в Києві.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному гравці «Вереса» проведуть «Зіркові уроки футболу»

«Верес» удома мінімально переграв «Кремінь»














На правах реклами