Ми у Facebook
25.05.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 26 травня

Про що попереджають зорі закоханих знаків зодіаку?
ОВЕН. Перш ніж починати з'ясовувати стосунки — хто винний, а хто зверху — добре подумайте, а чи це так принципово важливо?

ТЕЛЕЦЬ. Відповідальний день для декого, хто переживає кризу в любовних та шлюбних стосунках. Ваші почуття або остаточно згаснуть, або спалахнуть з новою силою.

БЛИЗНЮКИ. Може, не варто вигадувати нічого нового — просто будьте собою і насолоджуйтесь життям та спілкуванням з близькою людиною.

РАК. Будьте спокійніші й не лякайте кохану людину різкими перепадами настрою.

ЛЕВ. Хочете відпочити й відновити сили? Розслабтесь в обіймах коханої людини чи проведіть приємний вечір в товаристві близького друга.

ДІВА. Не будьте надто критичні й не критикуйте маленькі недоліки вашого партнера/партнерки. Ви теж не бездоганні, і вам про це не нагадують на кожному кроці ))

ТЕРЕЗИ. Ваш настрій може вплинути на вечір та ніч і розчарувати вашу половинку. Не накручуйте себе і не створюйте проблем на порожньому місці )

СКОРПІОН. Весела розмова, в тому числі на інтимні теми, сьогодні корисніша для вас обох, ніж еротичні змагання та сексуальні експерименти.

СТРІЛЕЦЬ. Тісні стосунки з вашою симпатією, близьким другом/подругою принесуть багато позитиву та приємних відчуттів.

КОЗЕРІГ. Ви будете задоволені тим, як ставиться до вас ваш партнер/партнерка.

ВОДОЛІЙ. Не бійтеся почуттів, емоцій, кохання, пристрастей. Ваш епатаж сьогодні доречний і буде гідно оцінений (самі знаєте, ким).

РИБИ. Спробуйте зрозуміти близьку людину чи хоча б поставити себе на її місце в конкретній ситуації, через яку у вас виникла суперечка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 26 травня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ