Рецепт від рівнянки: запечена скумбрія з овочами
Для приготування страви вам знадобиться:
1 свіжозаморожена скумбрія
1 цибулина
1 помідор
3 ст. л. майонезу
сіль, перець за смаком, рослинна олія.
Приготування:
Скумбрію розморозьте, почисьте від нутрощів, промийте та наріжте невелики шматками. Потім рибу посоліть та поперчіть. Цибулю наріжте кільцями, помідор кружальцями. Шматочки риби викладіть у термостійкий посуд, чергуючи з помідором та цибулею. Верх страви скропіть рослинною олією та зматсіть майонезом. Запікайте скумбрію в духовці при температурі 200 градусів близько 30 хв. Готову страву можете прикрасити зеленню.
Смачного!
Статті до теми:
Рецепти: Салати з рибою
Як швидко і правильно розморозити м'ясо та рибу? [+Відео]
Як приготувати смачні чебуреки в домашніх умовах [+Фото]
ОГО, читачка Оксана, домашні рецепти, риба, страви, кулінарія
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 355
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 317
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 425
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 381
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 419