Ми у Facebook
25.05.2016, 21:30

Рецепт від рівнянки: запечена скумбрія з овочами

Рецептом запеченої рибки поділилась читачка порталу "ОГО" пані Оксана.
"Всі у моїй сім'ї просто обожнюють страви з риби і одна з улюблених - запечена скумбрія. Рецептом саме цієї страви вирішила поділитися з вами." - пише пані Оксана.

Для приготування страви вам знадобиться:
1 свіжозаморожена скумбрія
1 цибулина
1 помідор
3 ст. л. майонезу
сіль, перець за смаком, рослинна олія.

Приготування:
Скумбрію розморозьте, почисьте від нутрощів, промийте та наріжте невелики шматками. Потім рибу посоліть та поперчіть. Цибулю наріжте кільцями, помідор кружальцями. Шматочки риби викладіть у термостійкий посуд, чергуючи з помідором та цибулею. Верх страви скропіть рослинною олією та зматсіть майонезом. Запікайте скумбрію в духовці при температурі 200 градусів близько 30 хв. Готову страву можете прикрасити зеленню.

Смачного!

Статті до теми:

Рецепти: Салати з рибою

Як швидко і правильно розморозити м'ясо та рибу? [+Відео]

Як приготувати смачні чебуреки в домашніх умовах [+Фото]





На правах реклами