Ми у Facebook
26.05.2016, 11:20

Рівненщина: невідомі в балаклавах напали на сім'ю - жінці прострелили ногу

Ілюстративне фото

Четверо чоловіків у масках та зі зброєю сьогодні, 26 травня, вночі вдерлися в будинок подружжя в селі Кухітська Воля, що на Зарічненщині.
З'ясувалося, що четверо невідомих чоловіків у балаклавах, спортивних костюмах і рукавицях близько 01.30 розбили вікно у будинку 45-річного жителя села Кухітська Воля та, відкривши вхідні двері зсередини, проникли у помешкання.

Зловмисники зв’язали хомутами та скотчем руки і ноги п’ятьом дітям, віком від шести до 16 років, які відпочивали в окремих кімнатах. У подальшому невідомі зайшли у спальну, де відпочивало подружжя.

ВІДЕО: у Рівному студентка заробляла на власній онкологічній хворобі

Розбійники, одягнувши наручники господарю та замотавши скотчем руки його 39-річній дружині, почали вимагати гроші. Подружжя відразу повідомили місце, де лежали півтори тисячі доларів США. Однак зловмисникам виявилося цього замало. Вони прострелили жінці з травматичної зброї ногу. Після цього, отримавши загалом 20 тисяч доларів США, зникли, пошкодивши колесо в сімейному автомобілі, який був припаркований на подвір’ї.

У Рівному патрульні потрапили у ДТП

Коли нападники залишили помешкання, першій вдалося звільнитися матері, яка перекусила скотч на руках та допомогла всім іншим. Наручники, які були на господареві, розрубали сокирою. Жінку із пораненням лівої ступні доправили до лікарні.


За матеріалами відділу комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ