Ми у Facebook
26.05.2016, 16:00

«Збережіть неповторні миті життя свого малюка!» [+Фото]

Народження дитини – це справжнє чудо, яке приносить в родину радість, добробут та позитив. Перші дні життя малюка – це неповторні миті, які для батьків минають так швидко, наче сон. Саме тому просто необхідно зберегти ці посмішки, міміку, жести… Як це зробити? Все це можливо завдяки фотосесії новонародженого.
БІЛЬШЕ ФОТО

Нині цей жанр у світі стає все більш популярним. Батьки відходять від консервативних принципів і ще до народження дитинки планують першу в житті фотосесію малюка.

У Рівному фотосесія newborn тільки починає розвиватися: з’являються перші професійні фотографи, яких насправді можна перерахувати на пальцях. Адже фотографують новонароджених багато фотографів, але знають, як це робити професійно – одиниці. Однією з тих, хто насправді є професійним фотографом новонароджених є Олена Парфінчук.

- Пані Олено, розкажіть про те, чому такою важливою є фотосесія новонароджених?
- Насправді після народження дитини у батьків з’являються стільки нових обов’язків, що вони просто не помічають, що перші два тижні життя їх дитини вже минули. Тому просто необхідно закарбувати ці моменти на красивих фото, щоб вони з часом тішили всю родину, а не промайнули безслідно.

- Коли треба планувати фотосесію новонародженого і в який період найкраще зробити фото?
- Фотосесію новонародженого краще планувати ще під час вагітності, бо потрібно не тільки усе спланувати, а і що найголовніше – обрати професіонала, який зможе задовольнити ваш смак. З фотографом можна домовитися на 8-му, 9-му місяці вагітності, а за два тижні повідомити про те, коли вам ставлять дату пологів, щоб фотограф теж планував свій час та зйомки. Оптимальним часом для проведення фотосесії новонароджених є період до 12 дня, а найкраще – це 5 чи 6 день після народження. Дітки в цей період багато сплять і їх зручно фотографувати. Крім того, їх м’язи є м’якими і їх можна легко вкладати у різні цікаві пози.




БІЛЬШЕ ФОТО


- Ви сказали, що тривалий час займає вибір фотографа. У Рівному багато фотографів, які працюють з новонародженими?
- Багато фотографів знімають новонароджених, але дуже мало, а то і практично немає тих, хто робить це професійно. Якщо ж говорити про мене, то я пробувала себе в різних форматах і нині зупинилася на сімейних фотосесіях, серед яких і фотосесія newborn. Щоб стати професіоналом я навчалася у Києві, Одесі у найвідоміших фотографів, які спеціалізуються на фотосесіях новонароджених. Тому знаю як це робити професійно та якісно.

- Де ви проводите фотозйомку дитини – це студія чи зйомку можна провести і вдома?
- Фотозйомку новонародженої дитинки краще проводити вдома. Це можливість залишити дитину у вже звичних для неї умовах, з одного боку. А з іншого – це зручність для батьків, адже у них все під рукою, що може знадобитися для дитинки. Мені достатньо денного світла, щоб зробити гарні світлини. Я принципово не використовую фотоспалахи, а завдяки професійній техніці та навичкам ви можете бути впевнені у якості фото.



БІЛЬШЕ ФОТО



- Переконана, що багатьох батьків цікавить - скільки часу триває фотосесія?

Як і будь-яка фотосесія, фотосесія новонароджених не любить поспіху, тому треба розраховувати, що це може зайняти близько 5 годин. Подбайте про те, щоб на цей час у вас не було ніяких справ.

- На світлинах бачила, що немовлята на ваших фото постають в різних образах. Це ваш реквізит?
- Так, все що я використовую під час фотосесій – це мої аксесуари.Тканини та одяг який я використовую на фотосесіях дуже якісні та максимально натуральні, які не подразнюють шкіру малюка. Після кожної зйомки випрані дитячим порошком.

- Чи можуть тато та мама дитинки теж взяти участь у фотосесії?
- Звісно можуть, це навіть потрібно, бо батькам приємно, що вони теж будуть на фото. Батьків я прошу перед фотосесією добре відпочити. Якщо говорити про маму, то це має бути зачіска, легкий макіяж і світлий одяг. З одягу може бути футболка, майка, сарафан. Тато взагалі може зніматися без футболки. З дитиною на руках він виглядатиме дуже гарно.

- Знаємо, що маленькі діти чутливі до мікроб і тому часто батьки переймаються, щоб дитинка бува не захворіла. Як вам вдається заспокоїти батьків, що вони про це не переймаються?
- Я прекрасно знаю, якими є новонароджені дітки, тому ставлюся до батьків, які хвилюються за здоров’я малюка з порозумінням. Я ніколи не приходжу на зйомку з поганим самопочуттям. З собою беру змінний одяг, вимиваю руки, можу їх навіть продезінфікувати. При бажанні батьків я також можу працювати у ватно-марлевій пов’язці.

- Фотосесія минула. Батьки з нетерпінням чекають фото. Скільки світлин отримують вони після фотосесії?
- Я переконана в тому, що нікому не цікаво дивитися 50 фото дитини в одному образі та позі. Тому до фотосесії я пропоную батькам різні пакети послуг. Мінімальний пакет – це 15 фото, середній пакет – це 20 світлин і максимальний пакет послуг – це 25 світлин. Для тих, хто замовив мінімальний пакет у мене в подарунок йде ще фотокнига, а ті, хто замовив максимальний пакет – то це не лиш фото, фотокнига елітного ґатунку , а ще і фотокартина. Тобто всі можливості, щоб мати красивий сімейний альбом.

Всі миті життя вашого малюка є неповторними. Збережіть їх, адже вони ніколи не повернуться! Фотосесія новонароджених – це ваш шанс закарбувати швидкоплинні миті життя вашої дитини!



БІЛЬШЕ ФОТО



ОЛЕНА ПАРФІНЧУК


https://vk.com/parfinchukfoto

http://ok.ru/elena.fotosyemka
https://www.facebook.com/lena.parfinchuk
тел 097 64 199 49(+viber)
050 375 64 74





На правах реклами