Ми у Facebook
27.05.2016, 21:30

Топ-10 порад ефективного схуднення для лінивих

Більшість із нас все життя виснажують себе думками про схуднення і лише одиниці наважуються взяти себе в руки і досягнути бажаних цілей. Якщо ж до кардинальних дій ви не готові - намагайтеся худнути за допомогою "лінивих звичок".
1. Тренуйтеся вранці. Починайте свій день з тренування. Відмовки, що ви втомилися після важкого робочого дня або не встигаєте в зал через вечірні пробки, відразу втратять сенс.

2. Об'єднуйте тренування. Поєднайте кардіотренування з силовими вправами. 30-хвилинний комплекс займе менше часу і буде при цьому більш ефективним.

3. Перерва на рекламу як міні-тренування. Навіть перегляд телевізора може бути корисним. Під час чергової реклами, замість того щоб бігти до холодильника за бутербродом, зробіть кілька повторень якоїсь вправи.

4. Робіть вправи лежачи. Не секрет, що всі ледарі люблять повалятися на дивані. Поєднайте приємне з корисним: знайдіть вправи, які можна робити лежачи на підлозі або навіть вранці в ліжку, тільки відкривши очі.

5. Займайтеся з друзями. Удвох завжди веселіше, ніж одному. Тепер поруч завжди буде людина, яка нагадає, що сьогодні тренування. Та й відмовитися від занять буде складніше, адже навряд чи хтось захоче виглядати слабаком в очах свого товариша!

6. Більше ходіть пішки. Не варто користуватися послугами громадського транспорту або сідати за кермо, якщо можна дістатися до потрібного місця пішки або на велосипеді. Прогулятися на свіжому повітрі і позбутися при цьому від зайвих калорій - що може бути краще?

7. Перекусіть перед тренуванням. Ніколи не займайтеся на голодний шлунок. Існує величезна кількість рецептів легких і корисних страв, якими можна перекусити перед тренуванням. Це додасть вам сил і енергії.

8. Не поспішайте. Розраховуйте свої сили. Не варто відразу братися за серйозні ваги та робити багато повторень. Почніть з малого і поступово підвищуйте навантаження.

9. Пийте більше води. У день людина повинна випивати не менше двох літрів води (саме чистої води, а не чаю, соку або іншої рідини). Чим більше ви будете пити, тим краще під час тренування буде спалюватися ваш жир.

10. Заохочуйте себе. У кожного ледаря повинен бути стимул. Дозвольте собі з'їсти невеликий шматочок торта після хорошого тренування або сходити у вихідні в клуб з друзями, якщо не пропустите на тижні жодного заняття. Чим вищі ви будете ставити перед собою цілі, тим крутіше повинна бути нагорода.

Успіхів!

Статті до теми:

Жіночий клуб рекомендує: ефективні способи схуднення від рівнянок

Як сон впливає на схуднення: висновки фахівців

Чи справді льон допомагає схуднути: з досвіду рівнянок





На правах реклами