Ми у Facebook
29.05.2016, 13:30

Що збирається робити 2-річна Аріна Шугалевич після перемоги в шоу "Україна має талант"

Мама 2-річної переможниці вважає тріумф доньки випадковістю
Вперше за історію шоу «Україна має талант Діти» перемогла дворічна дівчинка на ім’я Арінка Шугалевич. ЇЇ батьки не очікували, що їхня дитина зайде так далеко, і сприймали все, що відбувалося на сцені, як велику та цікаву гру для дитини. Але сталося так, що, граючись, крихітка стала переможницею! Саме Арінку підтримала більшість глядачів, подарувавши їй свою любов та тепло. Мама дівчинки Ірина не змогла стримати сліз, відчуваючи гордість за свою доньку. Що ще відчули батьки після оголошення результатів голосування та чому називають їхню перемогу випадковістю? Читайте в ексклюзивному матеріалі.

Як дівчинка з Рівненщини встановила рекорд України [+Відео]

- Ірино, які емоції переживаєте після перемоги?

- Просто шок, я не чекала цього.

- Але це сталося, ми вітаємо вас! Які плани на майбутнє?

- Відпочити, тому що мама дуже втомилась. А далі своєю ж дорогою без змін, головне – бажання дитини, будемо йти за її прагненнями, щоб вона була щаслива.

- Що хочете зробити у першу чергу?

- Дитина дуже хоче побачити замок Нойшванштайн. Поїдемо до Німеччини – це точно, а потім подивимося.

ВІДЕО: 2-річна дівчинка з Рівненщини бере участь у шоу "Україна має талант"

- Хто підтримував вас?

- Тато. Без нього ми ніяк. А вдома – рідні та друзі. Мі почули дуже багато слів підтримки.

- Арінка ходить до дитячого садку?

- Ні, поки я з нею сиджу у декреті. В неї спілкування з людьми дуже легко йде. Якщо їй подобається людина, вона прийде і почне знайомитися, питати, як справи, що вона робить і т. д. Немає значення, доросла вона чи ні.

Я про неї тут багато чого дізналася. Це великий досвід. Для нас не було головною метою перемогти. Ми ніколи не вкладали їй у голову, що ми змагаємося. І для мене це також не було змаганням. Все вийшло випадково. Думали так: «Підемо на кастинг, подивимось, а потім – ну, хай буде півфінал, хай буде фінал». Після півфіналу в мене були спаковані речі, ми думали, що їдемо додому.



- Чи правда, що Арінка є в книзі рекордів Гіннеса?

- Це теж випадковість. Ми подали туди заявку заради згадки. Дитина виросте, багато чого забудеться. А це буде пам’ять. Я розумію, що люди багато старань прикладають до перемоги. А у нас це випадковість, але так склалося.

- Ви казали, що методики для навчання доньки немає. Це в неї від природи?

- Багато хто думає, що ми муштруємо дитину. Немає муштри. Я не планувала вчити таку масу всього. Якщо ідею зі столицями я їй подала, то вона сама дійшла до двохсот. Я вже часто стомлювалася і казала, що не хочу цього. Прапори, пам’ятки, «цікавинки» – це її ініціатива. Вона приходить і питає: «Мамо, а що є в Ірані?» Доводиться дивитися, бо я цього не знаю.

ВІДЕО - Виступ переможниці з Рівненщини на шоу "Україна має талант"

- Кого у фіналі ви вважали найсильніший суперником?

- Я нікого не сприймала як суперників. Це була просто гра.

-Якою була підготовка до фіналу?

- Підготовки знову практично не було. У нас був трошки ускладнений номер, і якщо ми просто раніше за картою показували країни, а тут треба було їх відмітити за прапором та історичними пам’ятками. Я хвилювалася. Репетирувати ми не хотіли, і я боялася, що дитина зараз розвернеться, скаже «не хочу» і піде. Вдалося все чудово, я задоволена нею. Вона гарно повеселилася.

- Арінку люди називають вундеркіндом. Як ви до цього ставитеся?

- Для мене вона найзвичайнісінька дитина, просто наша донечка. Це не настільки важливо, головне – її емоції та здоров’я. А знання прикладаються. Я розумію, що для когось це незвично. В мене ставлення до дітей таке, що в них дуже багато чого закладено природою. Все залежить від того, як ми, батьки, розвинемо ці таланти. Це не означає, що мене треба наслідувати. Всі діти різні. Якщо дитина не хоче чогось робити, вона ніколи цього не зробить. Не хоче – не треба її мучити, бо будуть психологічні комплекси. Якщо дитина горить і каже, що хоче вчити, тоді це треба робити. У такому випадку це приносить задоволення і мамі, і дитині.

- Чим дівчинка ще цікавиться, окрім географії?

- Поки у нас була величезна пауза у навчанні. Ми багато спілкувалися, готувалися до ефірів. Вона зацікавлена багато чим.

- Що на першому місці у її майбутніх хобі?

- Ми хочемо займатися танцями.

За матеріалами СТБ





На правах реклами