Ми у Facebook
30.05.2016, 07:30

Сьогодні Арсен Мірзоян зробить подарунок жінкам Рівного

В межах концертного туру на підтримку свого третього альбому «Паперовий сніг» Арсен Мірзоян презентує у Рівному нову програму «Інші двері».
«Наш весняний тур - подарунок всім жінкам, бо жінка і є весна. І кожен з нас хоче, щоб краща половина людства була щасливою. Будемо дарувати всім весняний настрій», - розповідає Арсен Мірзоян.

Розклад концертів у Рівненській філармонії на квітень

30 травня, Драмтеатр, 19:00

Ціна білетів: 120 - 350 грн

Замовлення: 43-79-16

(096) 931-00-91

(099) 373-62-68

Можливий безготівковий розрахунок

Окрім перевірених хітів, таких як «Можеш як», «Поцілуй мене», «Стрелы», «Исповедь гонщика», до концертної програми увійшли і нові композиції артиста. А пісні «Інші двері» та «Паперовий сніг» вже встигли завоювати прихильнисть публіки.


Шоу тіней повертається в Україну після тріумфальних гастролей на трьох континентах

Щодо концепту платівки, Арсен Мірзоян описує його так:

«Кажуть,папір стерпить усе… Всі зім’яті в сніжку аркуші - невдалі вірші, розірвані на сніжинки листи непотрібних слів. Я ще пригадую сніжинки, які вирізали дітьми з газет. І в кожній газеті, як не крути, була якась подія - з гучними заголовками, сенсаціями того часу. Але дітям яка цікавість до тих речей? Розумітись на них можуть лише дорослі, а світ дорослих - завжди нудний. За ці два роки дуже багато написаного мною так і не побачило світ… В альбом потрапили ті пісні, які пройшли перевірку часом».











На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ