Ми у Facebook
30.05.2016, 10:40

Рівненську “кукурудзу” рятують від знесення (+ФОТО)

Нещодвано у місті Рівному з’явився кіоск, який нагадує кукурудзу. Його поява обурила міську владу і кіоск пообіцяли знести. Але ситуація несподівано перемінилася.
Кіоск, у якому продають кукурудзу, і сам подібний до цього злаку, з’явився у Рівному ще в середині квітня. Кому він належить - дізнатися не вдалося, адже, як зазначив заступник міського голови Рівного Руслан Шевчук, ніхто за дозволом на встановлення кіоску не звернувся. Про те, що кіоск поставили без дозволу підтвердив і міський голова на засіданні міськвиконкому. А ще підкреслив, що прийматимуть рішення про його знесення. Нещодавно “кукурудза” з центру Рівного зникла. Як виявилося, вона змінила своє місце розташування і нині знаходиться неподалік торгового центру “Злата Плаза”.

У Рівному шукають ідеї, щоб нагріти собак

Деталі про цей переїзд виданню ОГО повідомив заступник міського голови Руслан Шевчук:

Відпочинок у селі на Рівненщині: де і за скільки

- Кіоск зараз розташований на території, яка знаходиться у користуванні торгового центру “Злата плаза”. Міська влада може зносити кіоски, які знаходяться на території міста і не мають жодних офіційних документів щодо їх встановлення. Нещодавно до нас звернулися із документами щодо прив’язки цього кіоску до території, яку займає торговий центр. Документи зараз розглядають.










На правах реклами