Ми у Facebook
30.05.2016, 17:00

Володимир Мазяр: я не очікував, що ми вийдемо до Першої ліги достроково! [+Відео]

Наставники «Вереса» та «Кристала» Володимир Мазяр та Сергій Шевцов прокоментували поєдинок команд, який пройшов у рамках 25 туру. Нагадаємо, що перемігши в останньому домашньому поєдинку Чемпіонату України в другій лізі сезону 2015-16 років рівняни за тур до завершення змагань вийшли до першої ліги.
Головний тренер херсонського «Кристала» Сергій Шевцов привітав «Верес» із достроковим завоюванням путівки до Першої ліги чемпіонату України з футболу.

- Ваш клуб, ваша команда і ваше місто – сьогодні довели, що заслуговуєте бути у Першій лізі. Вболівальники продемонстрували неймовірну підтримку. Щодо гри – то у відчувалося, що рівняни сильніші. У футболістів «Вереса» було більше вогника в очах, більше бажання. Ми ж - слабо мотивовані. Команда дограє чемпіонат. Якось проявити себе намагаються лише ті, хто хоче грати в «Кристалі» і у наступному сезоні.

- Яка зараз фінансова ситуація в клубі?

- Стабілізується. Якщо все піде за планом, то у наступному чемпіонаті ми будемо значно сильніші. Шкода, що через проблеми взимку ми втратили багато часу.

- Кого б відзначили у команді суперника сьогодні?

- Безумовно, Володимира Мазяра. Його призначення – це був головний крок «Вереса» на шляху до Першої ліги. Команда дуже заряджена ним. Це відчувається.

Головний тренер НК ФК «Верес» також поділився власними враженнями від матчу з «Кристалом» і емоціями від виходу команди до Першої ліги.

- Перш за все, хочу щиро подякувати вболівальникам! Їхня підтримка відчувалася у кожному матчі. Дякуючи саме такій атмосфері, такій підтримці, ми завоювали путівку до Першої ліги. Я не очікував, що ми вийдемо до Першої ліги достроково. Звісно, це велика радість. Радість для футболістів, бо вони це заслужили. Радість для президента, який дуже багато працював задля втілення цієї мрії в життя. Хочу сказати, що коли я прийшов в клуб, то одразу склалося враження, що навіть прибиральниці тут працюють на загальну перемогу. Але попереду в нас ще багато роботи.

- Як прокоментуєте гру підопічних у матчі проти «Кристала»?

- Ми ще не дуже досвідчена команда. У грі були спади. Після важкого виїзду у Ковалівку вони були очікуваними. Догравати довелося вдесятьох, бо знову травмувався Тарас Коблюк. Але сьогодні у нас було величезне бажання перемогти. Радий, що все завершилося перемогою.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» перервав переможну серію у Ковалівці

Рівненський «Верес» достроково повернувся у Першу лігу

Президент Народного Клубу «Верес» (Рівне) Олексій Хахльов привітав головного тренера, футболістів та усіх вболівальників команди із виходом до Першої ліги.

- Важко знайти потрібні слова, щоб описати усю цю неймовірну радість. Це свято футболу, це перемога усіх, хто допомагав нам, хто вірив у Народний Клуб «Верес» і перемога тих, хто не вірив. Обіцяю, що НК «Верес» і надалі усіх дивуватиме і дивуватиме приємно! Усе тільки починається!








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ